Wat zijn de trends als het gaat om eetkamerstoelen?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Toen het duidelijk werd dat we gingen verhuizen, was ik in ieder geval over één ding zeker: ik wilde nieuwe eetkamerstoelen. Een hele nieuwe uitstraling, een andere stijl en een warme look. Tijdens mijn zoektocht ben ik gaan kijken naar de huidige trends als het gaat om eetkamerstoelen. Al snel kwam ik in aanraking met Kick Collection én vond ik de perfecte stoelen! Ik laat het je zien!

Kies voor kleur

Een van de trends die me gelijk opviel, is dat men steeds vaker kiest voor kleur in huis. Dit geldt voor gekleurde muren bijvoorbeeld, maar ook voor meubels. Wij waren er gelijk over uit dat we ook meer kleur wilden terug laten komen in onze eetkamerstoelen. Je kunt hierbij kiezen voor alle eetkamerstoelen in dezelfde kleur of je kunt juist kiezen voor een aantal verschillende kleuren die mooi bij elkaar staan. Tip: kijk goed naar de overige kleuren in je huis en zorg ervoor dat het wel goed bij elkaar past. Op deze manier heb je een mooie, rustige uitstraling – maar heb je wél voldoende sfeer.

Materiaal

Een andere trend die we veel zien is het kiezen voor een opvallend materiaal als het gaat om stoelen. Een mooi voorbeeld hiervan is velvet, oftewel velours. Het geeft een zachte en luxe uitstraling. Toen we deze velours stoelen zagen bij Kick Collection waren we gelijk enthousiast. Zoals ik hierboven al vertelde kun je kiezen voor verschillende kleuren en dat is wat wij hebben gedaan! Wij hebben roze, okergeel en grijs. Van iedere kleur hebben we twee stoelen. De kleuren passen goed bij elkaar en juist doordat het van velvet stof is vind ik het extra mooi! 

Opvallend onderstel

De rest van ons interieur is vrij rustig en daardoor hebben we wat meer uitgepakt als het gaat om bijvoorbeeld het onderstel van de stoel. Deze is namelijk goud! Mijn vriend stelde het voor en eerst vond ik het nog wel een beetje wennen, maar al snel was ik om. We hebben het gecombineerd met een gouden hanglamp boven de eettafel en zo komt het allemaal mooi samen. Wil je de stoelen bekijken die wij hebben? Klik dan op de volgende links: okergele/gouden stoel, roze stoel en donkergrijze stoel

Kies jij ook voor een kuipstoel?

De kuipstoel is al jaren populair en nu we er zelf kuipstoelen hebben, begrijp ik dat maar al te goed. Het zit erg comfortabel en het staat ook erg mooi. De stoelen nemen door hun vorm niet te veel ruimte in beslag, wat ik zelf ook fijn vind. Ook op zoek naar een kuipstoel? Neem dan eens een kijkje op de website van Kick Collection. Naast kuipstoelen hebben ze trouwens nog veel meer stoelen. Dus ook als je liever geen velvet stoelen wil bijvoorbeeld. Genoeg keuze! 

Wat vind jij van onze nieuwe eetkamerstoelen? Prachtig, toch?! Ik ben er helemaal verliefd op. Liefs, Mariëlle. 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste handgemaakte keukentjes

Spelen is erg belangrijk voor kinderen. Je wil dat de kids plezier...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *