Vloerkleden voor binnen én buiten?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vloerkleden brengen veel sfeer in een huis, maar niet alleen in een huis… Ja, je leest het goed! Je kunt namelijk ook je tuin opvrolijken met een leuk vloerkleed. Dan moet het vloerkleed daar uiteraard wel voor geschikt zijn. Ik vertel je hier graag meer over!

Binnen en buiten combineren

Ik vind het erg leuk als je buiten en binnen met elkaar combineert. Misschien door een bepaalde kleur te gebruiken in details bij zowel de woonkamer als de tuin, om zo het ‘woonkamer-gevoel’ naar buiten te halen. Kies voor een leuk vloerkleed en je creëert van je tuin ook echt een gezellige plek. Welke vloerkleden daarvoor geschikt zijn? Ik kwam een aantal leuke vloerkleden tegen bij Sukhi, namelijk de Patchwork kleden. Deze vloerkleden kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Particoloured-patchwork-tapijten

Patchwork kleden

Er zijn veel verschillende patchwork kleden! Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren, prints en dergelijke. De Patchwork vloerkleden van Sukhi komen rechtstreeks uit Turkije. Hier komen dan ook alle topkwaliteit kleden vandaan. Alles is met de handgemaakt van allerlei verschillende vintage kleden. Er worden eigenlijk allerlei losse stukken gebruikt. Hierdoor krijg je unieke vloerkleden!

Bij Sukhi vind je verschillende Patchwork kleden. Ik zal ze hieronder toelichten.

  1. Overdyed Patchwork kleden

De Overdyed Patchwork vloerkleden krijgen twee verfbeurten, waardoor een diepe kleur ontstaat. Het wordt met de hand geverfd en genaaid door ervaren Turkse vakmensen. Er zijn maar liefst 14 verschillende kleuren!

  1. Kelim Patchwork kleden

De Kelim Patchwork kleden herken je eigenlijk direct aan de platte knopenstijl. De kleden krijgen een beetje een antieke uitstraling, doordat er vintage kleden gebruikt zijn! De helft van de vloerkleden zijn gemaakt van geitenhaar en de andere helft van katoen. Hierdoor ontstaat een unieke look!

  1. Caput Patchwork kleden

De gestreepte caput Patchwork vloerkleden komen ook uit Turkije en worden tevens met de handgemaakt. Dit vloerkleed heeft een leuk effect door het patroon van strepen.

  1. Hennep Patchwork kleden

De Hennep Patchwork vloerkleden zijn volledig gemaakt van hennep. De vloerkleden zijn dan ook duurzaam, omdat hennep één van de duurzaamste materialen is in de natuur.

art-design-tapijt-ongewassen-eco-patchwork-sukhi-fabriek

Patchwork vloerkleden: perfect voor binnen en buiten

De Patchwork vloerkleden zijn onverwoestbaar en dus ook perfect te gebruiken in de tuin. Voor het behouden van de kwaliteit zou ik zelf het vloerkleed wel naar binnen halen in de winter bijvoorbeeld. Dan zijn de weersomstandigheden soms te heftig. Verder is het gewoon geen probleem om de vloerkleden buiten te leggen. Zo handig!

vintage-bank-tapijt-fabriek

Heb jij buiten een vloerkleed? Of wil je toch liever alleen binnen een vloerkleed? Bij Sukhi vind je het in ieder geval beide! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sukhi. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Feest! 5000+ volgers op Instagram betekent een winactie!

Winactie! Wij hebben de mijlpaal van 5000+ volgers op Instagram bereikt en...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *