Uitgelicht: unieke kasten bij Sohome

Inspiratie tijd: 4 minuten

Ik ben altijd op zoek naar unieke meubels voor in mijn interieur. Op deze manier kun je namelijk echt onderscheidend zijn qua inrichting en het uiteindelijke resultaat. Om jullie weer te kunnen inspireren met een nieuwe blog ben ik op zoek gegaan naar unieke kasten: originele vormen, kleuren, materialen en ga zo maar door. Mijn bevindingen deel ik graag met jullie!

Ladekasten

Je hebt ladekasten in allerlei verschillende soorten en je kunt het op verschillende manieren stylen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de kast en jouw interieurstijl. Hou bijvoorbeeld een aantal lades open en zet hier een plant in. Op deze manier neem je gelijk de botanische trend mee in je interieur en zorg je voor een sfeervol geheel. De onderstaande ladekast is hiervoor zeker geschikt. De kast is gemaakt van acaciahout en heeft een warme uitstraling. Ik vind de combinatie met de planten erg mooi! Je hebt de kast met drie lades (links) en een met vijf lades (rechts).

Een andere ladekast met een warme uitstraling vind ik deze kast van Sohome. Door het gebruik van verschillende soorten hout krijgt de kast echt een unieke look. Zet je favoriete woonaccessoires erop en maak er een mooi geheel van!

Vitrinekasten

Waar ik persoonlijk ook helemaal weg van ben zijn vitrinekasten. Ik vind dat vitrinekasten een stoere uitstraling hebben en het is leuk om er woonaccessoires of servies in neer te zetten. Je hebt ontzettend veel verschillende soorten vitrinekasten. De onderstaande zwarte vitrinekast heeft bovenaan ronde hoeken en staat daarnaast op wielen. Erg gaaf!

Een andere stoere vitrinekast is de ‘Rift’ van Sohome. Wat een mooie stoere vitrinekast! Ik vind dit echt een unieke kast; ik zie zoiets niet vaak voorbij komen. Op deze manier heb je dus echt een originele kast in huis!

Boekenkasten

Boekenkasten zijn allang niet meer alleen voor boeken te gebruiken. Je kunt er jouw favoriete woonaccessoires, planten en natuurlijk boeken en magazines in neer zetten. Dit toffe wandrek vind ik heel mooi! Origineel én praktisch.

Liever iets groter? De onderstaande kast is echt een blikvanger: wauw! Je kunt er genoeg boeken en andere spullen in neerzetten. Ik zou voor deze kast kiezen als je een grote woonkamer hebt met (nog) een lege muur. De kast is namelijk wel groot en heeft de ruimte nodig om mooi uit te komen.


Nachtkastjes

Voor naast je bed zijn er genoeg originele en unieke nachtkastjes te vinden! Dit is de ‘Cube’. Het nachtkastje bestaat uit twee lades, waardoor je voldoende plek hebt om je spulletjes in op te bergen.

Als je liever een nachtkastje wilt in een lichtere kleur, zou ik dit leuke nachtkastje hieronder aanraden. Doordat het nachtkastje vrij neutraal is qua kleurgebruik, kun je ‘m in ieder interieur combineren.


Van klein tot groot

Kleine kasten of grote kasten… Je hebt echt allerlei soorten! Zoals ik aan het begin van deze blog vertelde vind ik het leuk om te gaan voor echt originele meubels. Op deze manier krijgt je interieur een persoonlijke touch! Al deze kasten heb ik gespot bij Sohome. Bij Sohome kun je dus zeker terecht als je op zoek bent naar originele kasten en natuurlijk ook andere meubels!

 

Ik ben benieuwd welke kast jouw favoriet is! Hou jij ook zo van originele designs? Ik ben benieuwd. Liefs, Mariëlle.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sohome. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 


 

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

3 stylish en multifunctionele opbergtips

Het is 2020. De goede voornemens zijn ingegaan en dus krijgen de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *