Sfeervolle verlichting voor binnen en buiten

Inspiratie tijd: 3 minuten

Accessoires. We zijn er nooit over uitgepraat. Er zijn namelijk ook te veel leuke decoratie stukken die je in je huis kan zetten of hangen. Zo wil ik jou in deze blog graag meer vertellen over de super leuke en sfeervolle verlichting van Cottonballlights.com. Lees je met me mee? 

 

Let’s start outside

Vaak wordt er van binnen naar buiten gewerkt, maar laten we dat eens veranderen. Cotton ball lights heeft namelijk binnen- en buitenverlichting. Er is ontzettend veel keus, maar we gaan het hebben over de Premium Patio lichtslinger van Ledr Shop. Deze lichtslinger is in totaal acht meter, waaronder tien lampjes verdeeld zijn over vijf meter. De overige drie meter is alleen kabel, die je kan aansluiten op het lichtnet. Deze warm kleurige lichtjes zijn super leuk voor wanneer je een keer een feestje hebt of gewoon als extra decoratie. Doordat het licht niet zo fel en wit is, zorgt het voor een warm en cozy effect! 

 

Maar misschien houd je wel helemaal niet van dat gelige licht? Dat kan natuurlijk ook! Cotton ball lights heeft dan de perfecte optie voor jou! De LEDR Patio lights starter kit Zijn namelijk net ietsjes anders. De bollen van van deze lampjes zijn wat ronder en geven wit licht! Zoek jij dus naar wat feller maar nog steeds sfeervolle verlichting? Neem dan snel een kijkje naar deze lampjes!  

 

Op naar binnen! 

Naast deze sfeervolle buitenverlichting, heeft cotton ball lights ook leuke verlichting voor binnen. Zoek je dus nog die finishing touch in jouw slaapkamer, kantoor, woonkamer, keuken of ergens anders? Lees dan nog even verder mee! 

 

Op kantoor

Een kantoor voelt al snel leeg en smaakloos aan. Maar ook een werkplek moet fijn aanvoelen. Je werkt er namelijk wel ongeveer acht uur per dag. Een leuke accessoire kan die lege ruimte dan wel gebruiken. Zo heeft cotton ball lights de Regular lichtslinger pink/grey. Deze kleurencombinatie heeft een erg natuurlijke en nette uitstraling, maar zorgt tegelijkertijd toch voor die extra kleur toevoeging die jij miste. 🙂 

In de kinderkamer

Voor in de kinderkamer is het natuurlijk ook een hele leuke toevoeging. Niet alleen voor als decoratie, maar waarschijnlijk vinden de kinderen het ook hartstikke leuk! Vind jouw kleintje het spannend in het donker? Dan is dit ideaal! Zo heb je de Regular lichtslinger teddy. Deze cotton ball lights zijn gemaakt met het unieke Twister lichtsnoer. De licht beige kleuren zorgen voor rust en warmte. Dat is toch precies wat je nodig hebt in een kinderkamer? 

 

Fairtrade 

De cotton balls zijn 100% handgemaakt en ook 100% fairtrade. Het begon allemaal in 2010. Fairtrade Chiang Mai werd als kleinschalig project opgezet met maar 5 medewerkers. Nu in 2022, zijn dat er al rond de 80! De fabriek staat in Chiang Mai (Noord-Thailand). In dit gebied is een hoog percentage aan werkloosheid en kunnen mensen lastig een baan vinden met een vast inkomen. Met dit project proberen zij hen dan een stapje vooruit te helpen komen. cotton ball lights biedt hen goede werkomstandigheden en een vast salaris. Met dit salaris kunnen zij hun leefomstandigheden verbeteren. 

 

Wil jij nu graag meer producten bekijken van Cottonballlights.com? Aarzel niet en neem een kijkje op de site!  

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Draadzaken gespot

Afgelopen woensdag was ik met Furnlovers op de VT Wonen en design...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *