Review Geurwolkje: een heerlijke geur in huis!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik hou d’r van: heerlijke geurtjes in huis! Denk aan geurkaarsen, geurstokjes, geurzakjes… Eén probleem: de geur is te minimaal, tijdelijk en/of ik krijg er hoofdpijn van. What to do? Ik kwam dé oplossing tegen: Geurwolkje! Graag vertel ik je er meer over en vertel ik je wat ik van Geurwolkje vindt!

Een heerlijke geur in huis?

Ben jij, net als ik, fan van een heerlijke geur in huis? Als ik mijn huis heb schoongemaakt ruikt het altijd zo lekker fris, dat ik dat het liefst wil behouden! Iedere dag graag. 😉 Toch moet je wel opletten als je veel gebruikmaakt van bijvoorbeeld geurkaarsen en -stokjes. Bij het branden van geurkaarsen komen namelijk veel gifstoffen vrij. En, de bekende geurstokjes? De geur is vaak minimaal. Zo zonde van je geld!

Geurwolkje

Misschien dat jullie Geurwolkje al wel eens zijn tegengekomen. Geurwolkje biedt een heerlijke aromatherapie voor in huis. Aromatherapie? Jazeker! Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, waarbij diverse kwaaltjes en symptomen verholpen kunnen worden. Hierbij wordt gebruikgemaakt van etherische olie. De olie doe je in de aroma diffuser, waardoor uiteindelijk de geur wordt verspreid door je huis! Daarnaast is het tevens een luchtbevochtiger. Ideaal dus!

En, natuurlijk letten wij Furnlovers er ook op hoe zo’n aroma diffuser eruit ziet. 😉 We kunnen je zeggen: bij Geurwolkje ben je hiervoor aan het juiste adres. Er is ontzettend veel keuze in verschillende modellen. Dus voor ieder wat wils zou ik zeggen. Zoals ik net vertelde heb je ook etherische oliën nodig en deze kun je eenvoudig bestellen in hun webshop. Easy does the trick!

Wat is een aroma diffuser nou eigenlijk precies?

Misschien denk je: “zo’n aroma diffuser wil ik ook wel, maar wat is het nou precies?”. Dat snap ik. Soms moet je het gewoon even voor je zien en er iets meer over lezen. Eigenlijk is het heel simpel! Een aroma diffuser is een apparaatje wat je kunt gebruiken om je huis fris te laten ruiken. Zeg maar doei tegen vieze geurtjes. Het helpt ook de luchtvochtigheid op peil te houden. Door wat druppels etherische olie krijgt de verneveling een lekkere geur. De aroma diffuser op de foto vind je hier.

Nog even wat feitjes op een rij:

  • Ook te gebruiken als alleen luchtbevochtiger;
  • Het verdampen van etherische olie is milieuvriendelijk en niet schadelijk;
  • Sommige etherische oliën hebben een therapeutische en ontspannende (afhankelijk van de geur);
  • Prachtige vormgeving – een echte blikvanger voor je interieur.

Maar er is meer!

Bij Geurwolkje kun je ook terecht voor heerlijke thee. Bijvoorbeeld de 14 dagen De-Stress thee. Op deze manier zorg je ervoor dat je lichaam (weer) in balans is (of blijft) en dat je volledig ontspant. Heerlijk!

Ik ben benieuwd wat jij van Geurwolkje vindt. Lijkt het je niet heerlijk om ook een aroma diffuser in huis te hebben? Echt een favoriet hoor! Wij zijn er ontzettend blij mee. Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Badkamertrends die je in 2021 terug gaat zien

Niet iedereen heeft een bad… maar zou dit hoogstwaarschijnlijk wel willen! Elke...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *