It’s all in the details

Inspiratie tijd: 3 minuten

De basis is er, je bank staat, je eettafel staat. Maar wat zet je bijvoorbeeld óp de eettafel? En hoe decoreer je de rest van je kamer? En misschien nog wel belangrijker; hoe maak je een geheel van de ruimte? In deze blog staan een aantal tips die hopelijk inspiratie kunnen vormen voordat je naar de woonwinkel gaat.

1. Kleurenpaletten

Begin allereerst met het kijken naar kleurenpaletten. Bepaal wat je mooi vindt, ben je meer van de grijstinten of mag het wat jou betreft zo fel als maar kan? Zodra je dit weet, kies je je accessoires oftewel details hierop uit.


Bron: Andrew Pons

2. Planten

Een ieder die mij volgt zal niet verbaasd zijn over het tweede punt op deze lijst. Planten! Planten kun je overal kwijt. Op je vensterbank, naast de televisie, op de salontafel. Ben je niet zo’n held met alles wat groen is? Bekijk dan mijn vorige blog https://www.furnlovers.nl/interieur-ideeen/groenvoorziening-in-je-huis/ voor een aantal makkelijke vriendjes. Ook met de potjes waar je je plantjes in stopt kun je weer leuk decoreren.

3. Kussens

Vooral op de bank en op je bed erg leuk. Kussens zijn een gemakkelijke manier om de ruimte in 1 klap gezelliger te laten ogen en tot een geheel te krijgen. Kies een aantal leuke patroontjes/kleuren uit je kleurenpalet en voilà, je wil niet meer van je bank af.

4. Fotolijsten

Fotolijsten zijn altijd leuk, ze kunnen staan en hangen. Wil je hierbij ook een geheel creëren, kies dan voor weer voor kleuren uit je palet (nog beter, 1 kleur). Als je nog een stapje verder wil gaan, stem je zelfs de inhoud van de lijsten op je palet af. Maar als je toch liever je familie en vrienden erin hebt, focus je dan op de omranding.


Bron: Crew

5. Kaarsen/kaarsenhouders

Kaarsen of kaarsenhouders komen in alle vormen, maten en kleuren. En het is ook nog knus en warm. Wil je dus op je salontafel of eettafel nog wat opvullen? Zet er een mooie kaars neer die bij de rest van je kleurenpalet past. Dat zal niet flink zoeken zijn, er is genoeg keus!


Bron: Swabdesign_official

6. Etcetera, etcetera

Er is nog zoveel meer! Als ik alles wil aanhalen, zijn jullie over drie uur nog niet klaar met lezen. Daarom nog hier een shortlist met overige ideeën.
– Manden
– Boeken
– Tijdschriften (+ tijdschriftenrek, aan de muur of naast je bank).
– Letterborden
– Plaids
– Spiegels
– Rekken en/of plankjes voor je kruiden, plantjes, boeken, tijdschriften, wat je maar wil!

En vooral, voordat je begint. Check Furnlovers voor meer inspiratie. Want als iets mij altijd helpt, is het even wat interieur opsnuiven voordat ik zelf los ga in de winkel. Veel plezier met decoreren en als je nog advies nodig hebt, benader me gerust via mijn socials!

Liefs, Carine

Comments

comments

Tags from the story
,
More from Carine Stuart

Huren en sfeer creëren

Wanneer je huurt in plaats van koopt, moet je alles weer netjes...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *