Hoe maak je je interieur persoonlijk?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Dit is een dagelijkse zoektocht voor iedereen, denk ik: het creëren van een persoonlijke stijl in huis. Je wilt namelijk niet in een showroom wonen, maar je wilt een gezellige plek hebben, waarvan mensen direct zien dat het JOUW plek is! Maar hoe zorg je ervoor? In deze blog geef ik je een aantal handige tips.

Tip #1: Persoonlijke eigendommen

Het klinkt misschien heel voor de hand liggend, maar toch vergeten veel mensen dit. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto van jouw (overgroot)opa of -oma en hang deze in je woonkamer tussen andere foto’s en posters. Maak een muur met allerlei fotolijsten en creëer zo een mooie plek voor persoonlijke onderdelen in je interieur!

Tip #2: Zorg voor planten

Planten geven echt persoonlijkheid aan je interieur: kies jouw favorieten! Haal een aantal verschillende planten in huis om het wat speelser te maken en plaats deze niet op een plek, maar verdeel deze in bijvoorbeeld de woonkamer. Hou jij niet zo van planten verzorgen en geef jij ze altijd net te veel of juist te weinig water? Kies dan voor de Pikaplant of cactussen. Die hoef je namelijk niet tot nauwelijks water te geven.

Tip #3: Kijk naar jouw stijl

Ieder heeft weer een andere interieurstijl. Kijk daarom eens goed naar jouw interieurstijl. Maak desnoods een moodboard of schrijf steekwoorden op. Wat omschrijft jouw interieurstijl het beste? Wanneer dit voor je duidelijk is, kun je makkelijker nieuwe meubels kiezen die ook écht bij jouw smaak passen.

Tip #4: Wissel af met woonaccessoires

Niemand houdt ervan wanneer een interieur te lang hetzelfde blijft. Wissel daarom regelmatig af met woonaccessoires. Bekijk dit bijvoorbeeld per seizoen. Op deze manier ben je nog lang niet op je spullen uitgekeken, hou je het persoonlijk én vernieuwend.

Mijn favorieten

Persoonlijk hou ik ervan om sfeer te creëren in huis. Je interieur persoonlijk maken doe je niet alleen door planten, foto’s of kaarten in huis te halen, maar natuurlijk ook door meubelen te plaatsen die goed bij jou passen. Ikzelf doe dit graag met houten, stoere/robuuste meubelen. Het leek me daarom leuk om in deze blog een aantal van mijn favorieten met je te delen om jullie te kunnen inspireren. Ik kwam namelijk veel leuke meubels tegen bij So Home. Nieuwsgierig? Laten we beginnen! 😉

Deze prachtige opbergkast is zéker een van mijn favorieten. De combinatie van hout en de rieten manden vind ik erg sfeervol en leuk staan! Bovendien ook handig dat je hier voldoende spullen in kunt opbergen.

Op het gebied van verlichting mag deze stoere lamp niet ontbreken. Doordat er vijf lichtbronnen zijn heb je zeker weten genoeg verlichting. Ik vind het design van deze lamp erg mooi passen bij een langwerpige tafel. Wat vinden jullie?

Is jouw hal nog leeg? Kies dan voor deze mooie langwerpige spiegel. Ik vind het altijd fijn om een spiegel te hebben in de hal. Dan kun je voordat je gaat nog eventjes checken of alles helemaal goed zit. 😉

Ik vind het super om mijn huis een stoere touch te geven. Deze leren fauteuil heeft een stoere uitstraling!

Ik ben benieuwd wat jij van mijn favorieten vindt. Past dit bij jouw interieurstijl? Let me know. Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met So Home. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste eettafels

De eettafel, hoe belangrijk is dit meubelstuk in een huis? Je gebruikt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *