Een sfeervolle eethoek

Inspiratie tijd: 2 minuten

Met de naderende zomerdagen is het heerlijk om je huis weer fris en fruitig te hebben. Misschien heb je ook wel last van veranderdrang! Ik heb dan een aantal handige tips voor je hoe je een sfeervolle eethoek kunt creëren! Lees je mee? 

Eetkamerstoelen

Om te beginnen is het slim eens goed te kijken naar je eetkamerstoelen. Ben je hier nog helemaal tevreden mee? En past het 100% bij jouw stijl? Om meer sfeer te creëren is het leuk om een aantal verschillende stoelen met elkaar te combineren. Wil je het niet te gek? Kies dan voor dezelfde kleur(tint). Hierdoor oogt het een stuk rustiger, maar krijg je wel een speels effect door de verschillende stoelen. 

Op de foto hierboven zie je vier verschillende stoelen, maar doordat het allemaal in dezelfde tint is staat het heel leuk bij elkaar. Wat ook fijn is, is dat je op deze manier nog lang niet bent uitgekeken op jouw stoelen! 😉 Deze mooie stoelen zijn van Kick Collection en wat ik een groot voordeel vind van Kick Collection is dat je bij hen stoelen vind die goed bij elkaar passen qua kleur/tint. 

Een ronde tafel

Kies voor een ronde tafel om vernieuwing aan te brengen en meer uit een ruimte te halen. Het staat gelijk erg mooi en je zit gezellig met elkaar rondom de tafel! Dit kan veel vernieuwing aanbrengen aan je woonkamer/eethoek. Bij Kick Collection kun je terecht voor verschillende tafels: eettafels, salontafels, sidetabels, bureaus… genoeg keuze! 

Deze onderstaande ronde tafel heeft toffe poten – echt een eyecatcher! Het blad is van mangohout en geeft een warme uitstraling. Hier kun je eindeloos mee combineren. Zet er leuke kaarsen op en je hebt gelijk veel sfeer en gezelligheid. 

Decoratie

Woonaccessoires en decoratie maken een ruimte altijd af. Wil je nog meer vernieuwing aanbrengen in je interieur? Kies voor een nieuwe plant bijvoorbeeld. Zo heb je ook geen lege plek en staat het gelijk gezellig. 😉 

Ben jij ook toe aan vernieuwing in je interieur? Ik ben benieuwd waar jij voor gaat! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trend alert: bamboe

Op het gebied van wonen zien we dat men steeds vaker kiest...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *