Een nieuwe look voor de woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik was toe aan verandering! De woonkamer deze keer. Ik vond de groene muren nog steeds erg mooi, maar in mijn ogen redelijk ‘saai’. Toen kwam ik in aanraking met de nieuwe kleuren van Vestingh Paint & Craft en ontstond gelijk een nieuw idee. Yay! Graag laat ik je de makeover zien. 

Before 

Voorheen was de hele muur groen. Ook mooi, maar toch wilde ik ik iets anders. De combinatie die ik had zie je toch vaak voorbij komen en ik vind het altijd leuk om weer een nieuw idee uit te werken. 

 

Let’s begin! 

Ik wilde dus gaan voor iets anders. Toch ben ik deels wel bij het groen gebleven. Zoals ik al vertelde kwam ik de nieuwe kleuren tegen bij Vestingh Paint & CraftHet zijn allebei kleuren uit de Industrial Collection van LAB ECO Wallpaint.
Ik heb hun verf ook gebruikt voor onze slaapkamer (die blog lees je hier). Dit past namelijk ook mooi bij het vloerkleed! De eerste kleur die ik heb gebruikt (links op de foto’s van het resultaat) is Smoking Grass 23. Daarnaast heb ik gekozen voor een blauwe kleur (Hero’s Time 138). 

We zijn begonnen met Smoking Grass (23). De linkermuur werd helemaal in deze kleur geverfd en op de rechtermuur hebben we een driehoek gemaakt. Tussendoor heb ik ook wat foto’s gemaakt, zodat je kunt zien hoe we het hebben geverfd. 

 

Om de driehoek zo strak mogelijk te krijgen hebben we het goed afgeplakt. Vervolgens hebben we het nog wel bijgewerkt met een klein penseel. 

En als laatste kwam de kleur Hero’s Time (138) erbij. Ik vond het eerlijk gezegd best spannend, omdat je toch twee verschillende kleuren combineert. Maar ik ben ontzettend blij met het resultaat! 

After

En, dan… het resultaat! Ik ben er zó blij mee. Wat ik extra mooi vind is dat de verf een matte uitstraling heeft. Het geeft zo’n frisse uitstraling! 

Vestingh Paint & Craft

Zoals ik al vertelde zijn beide kleuren uit de Industrial Collection van LAB ECO Wallpaint. Dit zijn twee van de twaalf nieuwe kleuren en deze zijn als eerste te zien in okotber op de vt wonen & design beurs. Daarna kun jij ze ook vinden bij Vestingh Paint & Craft in de webshop of concept store in Bussum! Wat ik zo mooi vind is dat zij een eigen foundation hebben opgericht (Vestingh Foundation) waarmee zij zich inzetten voor mensen die geen schoon drinkwater hebben. Met elk blik LAB ECO Wallpaint steun je de Vestingh Foundation. Dit gaat volgens 5 for 1: dit betekend dat met elke 5 liter verkochte LAB ECO Paint 1 persoon op duurzame wijze wordt voorzien van zuiver drinkwater.
In de toekomst willen zij hun assortiment met LAB ECO Wallpaint uitbreiden met nog meer toffe ECO verven. Bovendien voldoet hun muurverf (LAB ECO Wallpaint) aan het Franse A+ label. Dit garandeert een schoon binnenklimaat. Een muurverf op waterbasis én zonder giftige stoffen. 

Wat vind jij van het resultaat? Ik ben benieuwd! 🙂 Liefs, Mariëlle. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste design kapstokken

Rondslingerende jassen, tassen, petten… noem het maar op. Het blijft zo vervelend!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *