Barcelona Chair van Cavel Design

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ons kantoor wordt steeds meer af en er komen steeds meer leuke, nieuwe spullen in te staan. Hierdoor krijgt het echt een sfeervolle uitstraling! In deze blog wil ik je meer vertellen over onze Barcelona Chair van Cavel Design. We zijn er zo blij mee! 

Barcelona chair

Ik denk dat je de Barcelona chair weleens voorbij hebt zien komen. Niet alleen bij ons, maar ook bij anderen. Het is een zeer geliefde fauteuil. De fauteuil is volledig met Italiaans semi aniline leer bekleed. We hebben gekozen  voor de cognac kleur, voor een stoer effect. Bovendien past het mooi bij de groene kleur op onze muur en de houten vloer.

Cavel Design

Bij Cavel Design kun je terecht voor leuke en unieke meubels, altijd voor een scherpe prijs! Zij kunnen deze scherpe prijzen aanbieden, doordat ze rechtstreeks inkopen bij fabrikanten. Ideaal dus. Daarnaast vind je bij Cavel Design natuurlijk nog veel meer meubels: tafels, stoelen, kasten, barkrukken en meer.

Het frame en de zitting

Het frame van de replica Barcelona chair is gemaakt van gegoten staal dat vervolgens is afgewerkt met een laag chroom. Het geeft een mooie uitstraling in combinatie met de zitting. Bovendien zit de stoel ook écht lekker (natuurlijk wel zo belangrijk ;-)). De vulling van de kussens zorgt voor dit comfort.

Bij deze fauteuil kun je ook een bijpassende ottoman bestellen. Mocht je dus plek over hebben, dan is dat zeker een aanrader voor extra zitgemak! Lekker met de voeten omhoog na een dag werken! #heerlijk

Welke kleur kies je?

Misschien vind je het lastig om de juiste kleur te kiezen voor een fauteuil. Wij hebben eerst gekeken naar de uitstraling die we wilden: een stoere uitstraling, maar zonder dat het té druk wordt op kantoor. Zo kwamen op de cognac kleur. Uiteraard is de vorm ook belangrijk. Met de Barcelona Chair ontstaat gelijk een relaxplekje, waar je je soms eventjes op kunt terugtrekken of op kunt zitten tijdens een pauze. Heb je nog een lege hoek in je woonkamer (of je eigen kantoor), dan is dit zeker een aanrader!

Je zult de Barcelona nog veel bij ons terugzien, onder andere in de video’s voor op ons YouTube kanaal en op social media. Ik ben benieuwd wat jij van deze fauteuil vindt? Wij vinden ‘m echt prachtig!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor een lekkere geur in huis (met giveaway! – GESLOTEN)

Iedereen heeft wel eens last van een muffe geur in huis. Vooral...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *