Balkon meubels bij Thomas & Rutger!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien hebben jullie laatst het een en ander al voorbij zien komen, maar… we waren bij Thomas (GewoonThomas) en Rutger (Furtjuh) voor een nieuwe makeover in samenwerking met Hartman. Dit keer was het geen tuin, maar een balkon. Superleuk! Graag delen we deze makeover met jullie.

Balkon meubels kiezen

Het is niet altijd even gemakkelijk om balkon meubels uit te kiezen, want misschien heb je niet zoveel ruimte en wil je het toch wel optimaal benutten. Bovendien wil je wel lekker kunnen relaxen, dus comfort is belangrijk. Thomas en Rutger hadden nog geen balkon meubels en het was dus ook nog erg kaal. Ze misten beide een plek waar ze lekker konden zitten (of zoals Rutger het aangaf: een plek om te grillen 😉 – zie video).

BEFORE

Titan lounge stoel

Toen kwamen we uiteindelijk op de prachtige Titan loungestoelen. Er is ook een hele set van in deze serie met een bank en grote tafel erbij, maar dit was te groot voor het balkon. De twee stoelen voldoen daarom zeker en het zorgt er echt voor dat het balkon helemaal af is. Er staat ook een tafel bij, waar ze nu dus eindelijk heerlijk hun grillplaat op kunnen zetten. 😉 Voor de styling hebben we er leuke plantjes opgezet. Het groene van deze plantjes past perfect bij de grijze stoelen.

Thomas en Rutger zijn super blij met de uitstraling van de set. Zelf gaven ze in de video ook aan dat het echt een verlengde is van hun interieur. De grijze kleur van de kussens, de uitstraling… Het staat super!

AFTER

De makeovers met Hartman

Zoals jullie hebben gezien hebben we al veel makeovers mogen doen met Hartman. Een aantal van dezemakeovers moeten nog online komen. Hou dit dus zeker in de gaten en abonneer op ons YouTube kanaal.

Ook kun je de video samen met Rutger en Thomas nu zien. Deze staat al op ons YouTube kanaal!

Wat vinden jullie van de makeover? Echt een verandering, toch?! Wij vinden het prachtig. Heel veel plezier ermee Thomas en Rutger!

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Hartman. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Grids in het interieur

Oh, wat ben ik toch verliefd op grids in het interieur. De...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *