Vloer laten leggen door Vloerloods

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuwbouwwoning en konden we aan de slag met verven, het uitkiezen van nieuwe meubels en natuurlijk het leggen van de vloer! Wij hebben ervoor gekozen om de vloer te laten leggen door Vloerloods. Misschien ben je al bekend met Vloerloods van de televisieprogramma’s! Ben je nieuwsgierig waarom wij ervoor hebben gekozen de vloer te laten leggen en wil je weten wat de voordelen zijn? Je leest het in deze blog! 

Welke vloer hebben wij gekozen? 

Allereerst is het misschien goed om toe te lichten welke vloer we hebben gekozen! Wij hebben gekozen voor de Layred PVC vloer van Moduleo. Toen we gingen kijken voor een vloer, zijn we naar Vloerloods in Kampen gegaan. Dit was echt super fijn, want op deze manier kun je alle verschillende kleuren en designs zien. We wisten al dat we een houtkleur wilden, maar toch is het fijn even te kunnen kijken naar waar je precies voor wil gaan. Het moet natuurlijk wel passen bij jouw interieurstijl, de meubels en het huis. Door de houtkleur ontstaat er gelijk veel sfeer in ons huis, dus we zijn ontzettend blij dat we hiervoor hebben gekozen! Zeker een tip dus om eerst de vloer in het echt te bekijken, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt! 😉 

Hieronder zie je onze nieuwe vloer van Moduleo. Het is de kleur met de volgende code: 56275BM

Vloer laten leggen

Maar waarom hebben wij ervoor gekozen om de vloer te laten leggen? De belangrijkste reden voor ons was dat het vakkundig gelegd werd. Er wordt door een expert goed gekeken naar de afwerking, het leggen op de juiste manier en mochten er eventuele lastige hoeken zijn, dan wordt hier netjes mee omgegaan. Dit viel me ook gelijk op toen ze kwamen: er werd eerst goed gekeken naar de verschillende ruimtes, eventuele ‘obstakels’ en het werd goed schoongemaakt (dat er bijvoorbeeld geen steentjes/zand van de verbouwing onder de vloer kwam te liggen).

 Een andere belangrijke reden is dat het je enorm veel tijd bespaart. In twee dagen lag de vloer in ons héle huis en waren alle plinten gemonteerd. Ideaal! Wij hebben gekozen voor hoge MDF plinten, wat zorgt voor een strakke afwerking. Op sommige delen zijn plakplinten gebruikt, bijvoorbeeld bij de keuken. Plinten zorgen er echt voor dat geheel mooi is afgewerkt! De vloer komt zo nog beter tot z’n recht. 

Over Vloerloods

Bij Vloerloods kun je terecht voor het laten leggen van je vloer, maar je kunt er dus ook terecht voor de vloer zelf (ook als je zelf de vloer wil leggen). Wat ik fijn vind, is dat ze een ruim aanbod hebben. Je kunt er echt voor allerlei vloeren terecht in verschillende prijsklassen. Hierdoor vind je altijd wel datgene wat bij jou en jouw huis past. En, nog belangrijker: ze staan klaar om je verder te helpen bij jouw keuze. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt. Je wil natuurlijk wel lang plezier hebben van jouw nieuwe vloer! 

Wat vind je van onze nieuwe vloer? En zou jij ook het leggen willen uitbesteden? Neem dan zeker een kijkje bij Vloerloods! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zomerproof met vidaXL

Summer time! Wij houden allemaal van de zomer… Tijd voor weer een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *