Tips: bouwen met multiplex

Inspiratie tijd: 1 minuut

Is het tijd voor die ene grote verbouwing op zolder? Of wil je een handige kast maken? Misschien ben je iets anders van plan? Eén tip om mee te nemen is in ieder geval het bouwen met multiplex. Dit materiaal dient zich voor verschillende doeleinden en werkt erg prettig. Waarom? Dat lees je in deze blog! Lees je ook mee? 

Multiplex van 18 mm

Veel mensen kiezen voor multiplex van 18mm. Wij begrijpen dat zeker, want dit is een perfecte dikte. Het is natuurlijk wel belangrijk om goed te kijken naar de juiste kwaliteit. Er zijn namelijk echt enorme kwaliteitsverschillen, wat ten nadelen kan werken voor jouw project. Verdiep je dus goed! Bij De Houtgroothandel kwam ik in ieder geval een ruim assortiment tegen: een scherpe prijs en mooie kwaliteit. Neem daar dus zeker eens een kijkje, bijvoorbeeld voor multiplex van 18 mm.

Ook bouwen met multiplex?

Wil jij ook gaan bouwen met multiplex? Ik zal er iets meer over vertellen. Multiplex wordt gemaakt van houten platen die opgebouwd zijn uit meerdere houtfineerlagen. Deze zijn kruislings op elkaar verlijmd. Wat zo voordelig is aan dit materiaal, is dat het lichtgewicht is, erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Bovendien betaal je niet te veel ervoor en kun je al voor een scherpe prijs beginnen aan jouw project. 😉

De voordelen

Hieronder hebben we nog een aantal voordelen op een rij gezet:

  • Een mooie uitstraling (ziet eruit als massief hout)
  • Trekt niet krom
  • Vocht en wisselende temperaturen vormen minder snel een probleem
  • Goed mee te werken
  • Scherpe prijs
  • Hoge kwaliteit

Kortom: wij zijn ontzettend enthousiast over deze houtsoort. Jij ook? Wij zijn benieuwd. 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Schouw in betonlook (DIY)

Met een lekker wit gestucte schouw zit je altijd goed. Alhoewel? Het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *