Maak je huis helemaal af met vloerkleden

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hou jij er ook zo van om je huis gezellig in te richten? Mooie meubels combineren met leuke accessoires? Je interieur kun je helemaal af maken door een vloerkleed te plaatsen in je woonkamer. Zo wordt het een geheel en staat het gelijk erg gezellig. In deze blog lees je een aantal tips en laat ik je mijn favoriete vloerkleden zien van Henders & Hazel.

Een rustig interieur

Het is belangrijk om een goede balans te houden in huis zodat het niet te druk oogt. Heb je bijvoorbeeld een gekleurde bank? Kies dan voor een vloerkleed in een neutrale kleur zoals het onderstaande. Laat het dus niet te druk worden!        

Trendwatching

Bij Furnlovers zijn we altijd aan het kijken naar de nieuwste trends en dit delen we maar al te graag met jullie! Maar wat zijn nou eigenlijk de trends en dan specifiek gericht op vloerkleden? Nog steeds zien we de trend van grafische prints en motieven terugkomen. Ik vind dit een hele leuke trend, omdat je hiermee jouw interieur een creatieve look geeft. Deze creatieve uitstraling kun je trouwens ook benadrukken door te kiezen voor bijzondere vormen. Een rond vloerkleed bijvoorbeeld. Ik kwam terecht bij Henders & Hazel en wil graag een aantal vloerkleden van hen uitlichten. Wie weet spot jij zo ook weer een nieuw vloerkleed voor in jouw huis!

Zoals ik net al vertelde is het ook erg leuk om te kiezen voor een rond vloerkleed. Hiermee krijg je meer dynamiek in een ruimte. Vooral wanneer bijvoorbeeld de woonkamer zelf geen bijzondere vormen heeft en dus “gewoon” vierkant is. Maak een leuk hoekje: fauteuil, tafel en een mooi rond vloerkleed! Een rond vloerkleed oogt minder groot dan een vierkante, perfect dus om in een hoekje te plaatsen. Om het helemaal af te maken kun je een mooie grote plant naast de fauteuil zetten.Dit onderstaande
vloerkleed past goed bij alle trends, want je kunt het combineren zoals jij wilt. Heb je een botanisch, industrieel of juist een landelijk interieur? Dan is een vloerkleed met een rustige uitstraling zeker een aanrader. Hieronder zie je dat de kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd en er is gespeeld met accentkleuren in de accessoires. Zonder het kleed wordt het gelijk een stuk leger. Een hele mooie toevoeging dus ;-).

Ik hoop dat jullie genoeg inspiratie op hebben gedaan! Wil je nog meer zien? Bekijk dan eens de site van Henders & Hazel. Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Henders & Hazel. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor de leuke, originele cadeaus!

Een leuk cadeau verzinnen is niet altijd zo gemakkelijk. Het is telkens...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *