Kalkaanslag oplossen met een Waterontharder

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heb jij wel eens last van kalkaanslag op bijvoorbeeld je bestek of huishoudelijk spullen? Wist je, dat je dat binnen een paar minuten kunt oplossen? Lees snel verder hoe je dat doet!

 

Aanslag

Merk jij ook dat koffie of thee ergens anders lekkerder, of juist minder lekker kan smaken dan bij jou thuis? Dit zou zomaar kunnen liggen aan het water bij jou. In water zitten namelijk calcium- en magnesium deeltjes. Als water warm wordt kan dat kalkaanslag afgeven. Als jij je vaatwasser opent zie je dan soms kalkaanslag zitten op bijvoorbeeld je bestek of borden. Dat is natuurlijk super vervelend! Maar niet alleen in de vaatwasser kun je hier last van hebben. Dit probleem kan worden voorkomen bij je waterleidingen, je huishoudelijke apparaten, in je badkamer en op nog veel meer plekken!  

Zacht water

Met een waterontharder haal je alle calcium- en magnesium deeltjes uit het water. Nu is jouw water in huis dus 100% zacht! Maar wat zijn daar de voordelen van? Zacht water is veel beter voor je huid en haar. Kalk zorgt er namelijk voor dat je huid en haar kan uitdrogen en kan gaan irriteren. Dat wil je niet! Ook is zacht water veel beter voor je kledij en linnen. De kalk die er op komt, laat jouw kleding ruwer aanvoelen en zorgt dat jouw kledij sneller stuk gaat. En niet alleen jouw kleren gaan veel sneller stuk van kalkaanslag, maar ook alle apparaten die heet water nodig hebben. 

Oplossing

De oplossing voor al deze problemen is veel makkelijker dan je denkt. Met de Amfa4000 heb je dit binnen 5 minuten geregeld en gefixed! Klinkt dat niet als muziek in je oren? Maar hoe lost dit systeem de kalkaanslag op? De Amfa4000 wordt geplaatst op een buis van jouw waterleiding. Het magnetisch veld voorkomt dan dat er kalkaanslag op je sanitair of leidingen komen. Hierdoor gaat je koffie en thee weer beter smaken, krijg je een zachtere huid en hoef je minder schoon te maken! 🙂 

Het bedrijf

Wij raden de Amfa4000 aan, maar waarom? Waterontharder.com levert niet alleen dit perfecte systeem, maar biedt ook nog eens een goede service. Ze hebben een solide 10 jaar volledige garantie en 100 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Wist je dat ze een 4,6 van de 5 sterren hebben gekregen, uit de 6135 reviews? Ben je nu nog niet overtuigd? Neem dan zelf eens een kijkje op de website en lees de reviews

 

Zie jij er al naar uit om weer lekker thee of koffie te kunnen drinken? Of om een zachtere douche te nemen? Ga dan snel naar de website en bestel de Amfa4000!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Eigentijds en functioneel

Op zoek naar tijdloos design? Stop met zoeken! Design in Box is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *