De juiste temperatuur in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

De koude dagen zijn er weer. Je gaat door de kou naar huis en wil het liefst in een warm huis thuis komen, maar het is zonde om de verwarming de hele dag aan te laten. Hoe zorg je er nou voor dat je toch in een warm huis thuis komt, zonder energie te verspillen? Dat vertel ik je graag!

Slimme thermostaat

Tegenwoordig bedenken ze overal iets op, en dus ook op het slim omgaan met energie. Onlangs kwam ik terecht bij tado° en zij weten hier alles van! Zo hebben wij zelf gekozen voor een slimme thermostaat. We hebben de Starterskit – Bedrade Slimme Thermostaat V3+ geïnstalleerd in ons huis.


 
Deze is gemakkelijk te bedienen via een app, die zo slim is dat je bijna niets zelf hoeft te doen. 😉 Zoals zij zelf schrijven op hun website: “Ga je het huis uit? Ping! „Vergeet niet de verwarming of airco uit te zetten“. Ben je op weg naar huis? Ping! „Wil je de verwarming of airco aanzetten?“ Dankzij geofencing herkent de tado° app of iemand thuis is of niet. Zo zorgen wij dat je verwarming of airco alleen aan is als dat nodig is.” Ideaal toch? 

De juiste starterkit voor jou

Zou jij ook wel wat slimmer met de energie in huis om willen gaan, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen! Via de handige productzoeker op de website van tado°, kan jij precies vinden wat bij jouw wensen past! Het is vrij simpel. Je geeft eerst aan hoe je de verwarming op dit moment in jouw woning hebt geregeld, vervolgens geef je nog wat meer specificaties aan en nadat je dit allemaal hebt ingevuld kun je zien of de producten van tado° geschikt zijn voor jouw woning en welke het beste passen. Hoe makkelijk wil je het hebben? Wil jij de tado° voordeliger aanschaffen? Bekijk dan deze actie

Automatisch aangepast aan het weer

Als je nog niet enthousiast bent, dan word je dat nu wel. Want de thermostaat van tado° past zich namelijk automatisch aan aan het weer! Als het buiten koud is en de zon begint te schijnen, wordt de verwarming daarop aangepast. Wanneer de buitentemperatuur op een warme zomerdag daalt, schakelt de airco uit. Dit zorgt voor een stabiele binnentemperatuur en is energie- en kostenefficiënt!

Iedere ruimte apart

In de ene ruimte wil je de temperatuur misschien wel net, of heel erg anders dan in de andere. Ook hier is aan gedacht! Je kunt namelijk per ruimte een temperatuur instellen. Wil jij jouw woonkamer bijvoorbeeld lekker warm en je slaapkamer weer wat frisser? Geen probleem! Daarnaast kun je ook nog door middel van een timer instellen wanneer je het koel wil hebben en wanneer je het warm wil hebben. Alles aangepast naar jouw wensen!

 

Ben jij ook toe aan verbetering van jouw verwarming en thermostaat? Neem vooral nog eens een kijkje bij tado°!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Bloemen in je interieur

Yes, de lente is begonnen. Dat betekent – hopelijk – lekker weer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *