A touch of Neon in het interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Durf jij het? Neon kleuren toe te voegen in het interieur? Ik vind het een waanzinnige trend en je hoeft echt niet gelijk uit te pakken of denken dat het niet in jouw interieur past. Ik ben van mening dat een touch of neon in elk interieur past.

Ik ben al om. Laatste hele mooie neon kaarsen gekocht en hoe mooi staan deze in de tamegroute kandelaars. Juist omdat het zo schuurt is het tof en toont lef in een interieur.

Mijn dochter heeft al langer a touch of neon in haar slaapkamer. Zij houdt van een aesthetic interieur. Aesthetic is een interieur met neon en de kleur paars komt hier veel terug. Heel leuk om te zien dat het heel goed past bij een naturel interieur met een palmbomenbehang aan de andere kant.

In het huis van Anne Marie van @thehome.and.thekid zie je deze mooie tekst in neon letters. Zij is laatst verhuist en heeft een prachtig kleurrijk interieur. Hoe stoer is het dan om neon toe te passen zowel in de tekst,  als aan de muur met de kunst. Geweldig toch?

Je kunt ook een statement maken met een vloerkleed. Zoals deze prachtige kleden van Lieke van @livingmaroc. De kleurtjes kun je dan weer terug laten komen in bijvoorbeeld kaarsen of kussens. Prachtig. Deze kleden passen heel mooi zowel in een naturel als kleurrijk interieur. Zo zie je dat een touch of neon heel gemakkelijk is toe te passen.

Ben je geïnspireerd en wil je ook een touch of neon in jouw interieur. Doen! Je krijgt er geen spijt van :).

Liefs Irene (www.noordenzoet.nl)

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Humdakin: een prachtig Deens merk, perfect voor jouw interieur

Onlangs zijn we verhuisd en dus is het tijd voor mooie, nieuwe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *