WIN: Maak kans op een hanglamp van Cotton Ball Lights! [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zoals ik had beloofd komen er heel veel leuke dingen aan… Waarvan dit er één is! Een give away in samenwerking met Cottonballlights the original! Ken jij ze al? Zoals de naam het al zegt zijn het katoenen lampen. Super leuk! En, weet je wat nog leuker is? Wij mogen maar liefst TWEE hanglampen weggeven!

Cotton Ball Lights
Je ziet ze al steeds vaker: de katoenen lampenslingers! Maar er zijn ook katoenen hanglampen, die ik écht gaaf vind. Wat ik zo leuk vind aan Cotton Ball Lights, is dat je zelf je lampen kan samenstellen. Kies dus voor jouw favoriete kleur en maak het zo tot een lamp die perfect past in je huis. Dit is echt uniek! Bij Cottonballlights the original heb je dus helemaal zélf de vrijheid. Daarnaast is het ook nog eens erg eenvoudig, want je kan het gewoon via de webshop bestellen. Mocht je even geen inspiratie hebben, dan kan je ook kiezen voor één van de favo combinaties van Cottonballlights zelf!

Cotton Ball Lights is 5 jaar geleden opgericht door eigenaar Luc Clement. Het oorspronkelijke concept komt uit Thailand, want daar ligt de oorsprong van deze katoenen ballen. Ook een leuk weetje: inmiddels zijn ze enorm gegroeid en hebben ze zelf een eigen Fairtrade fabriek in Thailand. Daarnaast heeft Cottonballlights een magazijn in Breda. Vanuit Breda versturen ze alle online bestellingen, maar voorzien ze ook alle winkels in heel Nederland en België!

WIN, WIN, WIN!
Doe je ook mee met deze leuke winactie? Je maakt kans op één hanglamp van Cottonballlights. Je mag zelf de maat kiezen (S, M of L) en uiteraard ook de kleur.

Wil je een hanglamp van een combinatie met drie ballen? Dat is mogelijk tegen een extra betaling.

Hoe doe je mee?
Like Cotton Ball Lights op Facebook
Like Furnlovers op Facebook
Volg Cotton Ball Lights op Instagram
Volg Furnlovers op Instagram
Laat ons weten welke kleur perfect in jouw interieur zou passen!

De winnaar wordt vrijdag 20 mei bekend gemaakt.

2

5

6

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

WIN: een collage van PrintCandy t.w.v. €150,- [GESLOTEN]

Ik zie het steeds vaker: foto’s, afbeeldingen en teksten in een interieur....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *