WIN: lampje van Cartunia Design i.s.m. Sterk Online! [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ken jij het merk Cartunia Design? Dit merk gebruikt karton wel op een heel bijzondere manier: ze maken er lampen van! De lampen van Cartunia Design zijn verkrijgbaar bij Sterk Online én in samenwerking met Sterk Online mogen wij één lampje weggeven!

Cartunia Design

De lampen van Cartunia Design worden geleverd in een platte doos, die je vervolgens zelf gemakkelijk in elkaar kunt zetten. De lampen hebben een super leuk design, namelijk in de vorm van een dier. De dieren van karton kunnen verlicht worden met een LED lapje die 200 lumen levert. Dit lampje is echt niet alleen voor kinderen; ook voor volwassenen is dit lampje erg leuk. Daarnaast zijn de lampen duurzaam en 100% recyclebaar.

_mg_3745_cartunia_amb_gallina01

Zoals jullie inmiddels wel zullen merken, ben ik helemaal weg van het assortiment van Sterk Online . Vooral omdat het zo uiteenlopend is. Dit is een uitstekend voorbeeld: deze lampjes zie je niet vaak, maar ik vind ze super leuk! Daarom ook extra tof dat ik één lampje (dier naar keuze) in een small formaat mag verloten mét een LED lampje!

WIN: Maak kans op een lampje van Cartunia Design

We mogen één lampje weggeven in de small editie. Je mag zélf kiezen welk dier je wilt en je krijgt er een led lampje bij. Super handig!

Doe je ook mee?
Volg Sterk Online op Facebook
Volg Furnloversop Facebook
Volg Sterk Online op Instagram
Volg Furnlovers op Instagram

Check hier alle soorten lampjes!

furnloversxsterkonline

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly Favourites: 5 favoriete banken!

Banken zijn zeker vaker voorbij gekomen bij ons. Banken blijven belangrijk voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *