WIN een wereld poster van Prints & Posters! [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 3 minuten

Jullie hebben het misschien al wel voorbij zien komen bij Furnlovers of bij mijn Instagram account. Maar… we hebben een nieuwe winactie voor jullie. In samenwerking met Prints & Posters mogen we één poster weggeven van hun nieuwe collectie met posters van provincies, wereldkaarten en meer. Doe je mee? 

Prints & Posters

Prints & Posters is een label van grafisch ontwerpstudio DenieuweVORM. Beide opgericht door Myra van der Straaten.De prints en posters van de webshop komen dus rechtstreeks uit de eigen studio. Ook alle persoonlijke aanpassingen en ‘Speciaal voor Jou’ ontwerpen, worden van hieruit gemaakt. In het assortiment van Prints & Posters vind je ontzettend veel uiteenlopende categorieën! Met nu dus ook een nieuwe collectie met wereldkaarten en provincies. Deze nieuwe kun je ook nog eens personaliseren door bijvoorbeeld een klein hartje te laten plaatsen op je geboorteplaats. Liever geen hartje? Dan kun je ook kiezen voor een rondje of vierkantje. Hoe leuk!

En, super lief: wij ontvingen ook twee posters van Prints & Posters. Ik heb gekozen voor de vintage mintgroene kleur en Bart voor de zwart/witte wereldkaart. We hebben gekozen voor het formaat van 50×70 cm.  Ik zal het je laten zien!

Mijn poster: 
Ik heb ervoor gekozen om de poster neer te zetten op een stellingkast die ik al had. Maar je kunt er ook voor kiezen om de poster op te hangen!

img_1387

img_1390

img_1385

De andere poster: 

image2-3

image4

image1-7

Give away!

We mogen een poster weggeven van Prints & Posters! YAY! Jij mag kiezen wat voor een formaat je wilt. Dus bijvoorbeeld als je zo’n grote poster wilt als wij hebben, dan kan dat! Maar je kunt ook voor een kleinere poster kiezen als dat beter past in jouw interieur. Doe jij ook mee met deze winactie?

Like Prints & Posters op Facebook
Like Furnlovers op Facebook
Volg Prints & Posters op Instagram
Volg Furnlovers op Instagram 

Laat me weten: waar zou jij deze poster ophangen/plaatsen?

win-prints-posters

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

On trend: een ronde eettafel!

Jep, je leest het goed: ronde eettafels passen helemaal bij de huidige...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *