Win een gepersonaliseerd canvas doek van YourSurprise [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yes! Het is weer tijd voor een super leuke winactie! In samenwerking met YourSurprise mogen wij een canvas doek weggegeven van 70×70 cm én je mag uiteraard zelf de foto/afbeelding kiezen! Wie doet er mee?

YourSurprise

YourSurprise is een webshop waar je gepersonaliseerde cadeaus kan maken voor elke gelegenheid! Hoe leuk is het om een mok te ontvangen met een foto erop waar jij en je beste vriend(in) op staat, of wat dacht je van een leuk kussen, kaars of… een canvas! 😉

Gepersonaliseerde wanddecoratie

Door leuke accessoires toe te voegen aan je huis maak je je interieur helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan kussens op de bank en decoratie aan de muur. Bij YourSurprise vind je niet alleen canvasdoeken maar ook muurstickers, klokken, tegels en heel veel gepersonaliseerde wanddecoratie.

muurstickers-20x20_2

Give away

We mogen een canvas weggeven van 70×70 cm. Je kunt zelf de afbeelding kiezen die je erop wil hebben. Kies bijvoorbeeld je leukste vakantiefoto, zodat je elke keer als je die foto ziet je weer herinnerd wordt aan die leuke vakantie! Doe mee aan de give away en win jouw gepersonaliseerd canvas doek van YourSurprise!

Hoe doe je mee?

Like Yoursurprise op Facebook
Like Furnlovers op Facebook
Volg YourSurprise op Instagram
Volg Furnlovers op Instagram

Heel veel succes!

winactieyoursuprise

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Een nieuwe tafel… Waar let je op?

De eettafel: een plek waar je vaak zit! Niet alleen om te...
Read More

3 Comments

  • Zou geweldig zijn om deze prijs te mogen winnen! Vriendlief en ik hebben pas ons eerste eigen huis gekocht en zijn nog druk doende met de decoratie.

  • Mijn grootste mooiste belangrijkste wens is mijn 3 lieve kinderen op dit mooi canvasdoek. Mooiste geschenk wat ik als moeder kan wens jullie kunnen het werkelijkheid laten worden en bezorgen mijn mooiste wat me kan wensen. Duimennnnn met heel mijn hart en volle smart. Op deze pracht in mijn nieuwe woning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *