[GESLOTEN] Vintage vloerkleden (mét giveaway!)

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij zijn echt gek op vloerkleden! Het maakt een ruimte gezellig, knus en sfeervol. Vooral nu de koude dagen weer op ons te wachten staan, is het wel zo fijn dat je lekker met je voeten op een vloerkleed kunt en niet op een koude vloer. Op het gebied van vloerkleden is een omschakeling geweest op het gebied van vloerkleden trends. Dus, nee, zeker niet alleen maar de hoogpolige vloerkleden… maar wat dan wel? Wij vertellen het je én hebben een hele leuke winactie voor je. Lees dus snel verder!

Vloerkleden anno 2018

Wat we steeds vaker voorbij zien komen is dat men kiest voor gewaagde vloerkleden. Het hoeft geen standaard kleur meer te hebben, zoals vroeger vaak werd gekozen. De titel van de blog verraad het eigenlijk al, maar de vintage vloerkleden zijn tegenwoordig zeer geliefd. Vintage vloerkleden brengen veel sfeer met zich mee. Een authentieke uitstraling wat jouw woonkamer écht een andere look geeft.


Credits: vtwonen via @rozenkelim 

Wat is typerend voor een vintage vloerkleed?

Een vintage vloerkleed ondergaat een proces, waardoor ze deze authentieke uitstraling krijgen. Typerend voor een vintage vloerkleed is bijvoorbeeld de patchwork stijl, waarbij meerdere kleuren met elkaar gecombineerd worden en waarop ook een soort barok-achtige print te zien is.


Credits: vtwonen via @rozenkelim 

Is deze trend blijvend?

Deze trend is zéker een blijvertje, want we zien het nu al een tijd lang terugkomen. Steeds meer mensen kiezen voor een vintage vloerkleed. Juist omdat het zo’n persoonlijke keuze is en de vloerkleden ook echt uniek zijn. Bij Rozenkelim vind je bijvoorbeeld vloerkleden uit Turkije, die gemiddeld 50 jaar oud zijn. Wauw! Zo bijzonder om zo’n vloerkleed te hebben. Deze kleden zijn met de handgemaakt en worden bewerkt met de hand voor een tweede leven.

“De vintage vloerkleden ondergaan een heel proces waardoor ze
hun
authentieke uitstraling krijgen en perfect passen in onze
Westerse interieurs.
Elk vintage vloerkleed is uniek,
er is er dus maar eentje beschikbaar!”

Een andere trend die we vaak zien zijn de Beni Quarain vloerkleden. Dit zijn een soort berber vloerkleden uit Marokko. Alles is met de hand geknoopt en gemaakt van 100% wol. Herkenbaar aan deze vloerkleden zijn de asymetrische patronen op een ivoorwitte achtergrond.


Credits: vtwonen via @rozenkelim

Winactie i.s.m. Rozenkelim!

Waarschijnlijk ben je nu ontzettend benieuwd naar de winactie die we hebben! Zelf vinden we het ontzettend leuk om dit te organiseren en elke keer weer één van jullie te kunnen verblijden met een nieuw tof, leuk product. In samenwerking met Rozenkelim mogen wij een vloerkleed weggeven! Hieronder laten we zien uit welke drie vloerkleden je kunt kiezen. Er zijn twee formaten: 230 x 160 cm en 290 x 190 cm.

Vloerkleed 1

Vloerkleed 2

Vloerkleed 3

Voorwaarden

Doe je ook mee met deze winactie? Leuk!!! Je maakt kans op een van deze drie vloerkleden door het volgende te doen:

Like Rozenkelim op Facebook

Like Furnlovers op Facebook

Volg Rozenkelim op Instagram

Volg Furnlovers op Instagram

Tag twee vrienden die deze winactie moeten zien!

Laat ons weten: voor welk vloerkleed en welk formaat zou jij gaan?

* Let op: we geven één vloerkleed weg. Je kunt kiezen uit de bovenstaande drie vloerkleden, waarboven vermeldt staat ‘vloerkleed 1’, ‘vloerkleed 2’ en ‘vloerkleed 3’.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Rozenkelim. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

GEFELICITEERD JESSIE VLOGTMAN! JIJ BENT DE WINNAAR! 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Welk dekbed past bij jou?

Veel mensen besteden aandacht aan het kiezen van het juiste matras, maar...
Read More

1 Comment

  • Wauwie wat een te gekke giveaway.
    Ik waag dolgraag een kansje op kleed nummer 3 in de maat 230×160.
    Wij hebben nu al drie jaar een kleed op de vloer liggen en 2 jaar geleden is onze dochter geboren. Zij heeft heel veel op dat kleed gespeeld, maar helaas ook veel op gespuugd haha. Dit kleed is nodig aan vervanging toe. Zeker nu onze tweede (zoon) is geboren. Hij is nu drie weekje oud, maar over een tijdje zal ook hij op de vloer gaan kruipen e.d. Een schoon fris kleed is dan wel super fijn! En deze is mooi!!

    Ik volg jullie beide ook op IG (fennaisgrotezus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *