GIVE AWAY: foto naar keuze van Wired People t.w.v €149,- [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 2 minuten

Whoohoo! Het is tijd voor een nieuwe GIVE AWAY! Wat ontzettend leuk. In samenwerking met Wired People mogen we een foto naar keuze op een gaaspaneel van 70 x 100 cm weggeven, t.w.v. €149.-. Ben je nieuwsgierig naar Wired People, de producten en meer? Ik vertel het je in deze blog! 

Wired People

Eerst wil ik Wired People even aan jullie voorstellen, mits je het nog niet kent. Wired People is een initiatief van een aantal werknemers van Wire Weaving Dinxperlo. Een bedrijf dat al 100 jaar gaas maakt dat verdwijnt in bijvoorbeeld auto’s en machines. Omdat gaas een heel gaaf en industrieel mooi product is wilden zij hier een decoratieve draai aan geven om zo het mooie gaas dat gemaakt wordt ook aan de consument te laten zien. Zo is Wired People ontstaan. Zo gaaf!

Wired1

Jouw eigen design!

Hoe leuk is het dat jij gewoon je eigen design kunt kiezen. Vervolgens wordt het geprint op metaalgaas. Van een afstand is het als een stoer, robuust schilderij. Maar hoe dichterbij je komt, hoe abstracter het beeld wordt. Ik vind dat het echt een mooie, stoere uitstraling heeft! Super leuk dat je ook je eigen touch eraan kunt geven door zelf een foto of afbeelding te kiezen. Jouw eigen kunstwerk!

IMG_4216-logo

IMG_4254_2

Hoe bevestig je het?

Wired People heeft een stoer bevestigingsmateriaal voor bij het product. Dit zijn schroeven met rvs-afstandhouders, bestaande uit een 10 mm rvs-afstandsbus met een 15 mm rvs-schroefdop. Het paneel hangt hierdoor op 1 cm afstand van de wand.Dit geeft het licht de kans om te spelen met zowel het gaas als de afbeelding, wat een bijzonder effect geeft en waardoor er diepte in de afbeelding ontstaat.

IMG_4470-e1471600914347

Hoe maak jij kans?

Ben je al benieuwd hoe je dit toffe product van Wired People kunt winnen? Dat doe je als volgt:

Volg Wired People op Instagram 

Volg Wired People op Facebook

Volg Furnlovers op Instagram

Volg Furnlovers op Facebook

EN! Laat ons weten: welke foto zou jij kiezen en waar zou jij het ophangen?

IMG_4420

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

#FridayMadness: 3 budget tips voor binnenverlichting

Binnenverlichting zorgt voor veel sfeer, vind je niet? Je kunt er zelf...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *