Feest! 5000+ volgers op Instagram betekent een winactie!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Winactie!

Wij hebben de mijlpaal van 5000+ volgers op Instagram bereikt en dit willen wij graag met jullie vieren! In samenwerking met Eyoba.nl mogen wij 5 prachtige fotolijsten weggeven. Deze lijstjes zijn van het merk Zuiver. Zoals je ziet zijn het 5 frames op elkaar waar je 5 leuke foto’s of inspirerende quotes in kan doen. Ik heb zelf ook een fotolijst gekregen en ik was meteen enthousiast. Ik was al een tijdje op zoek naar iets leuks om te plaatsen op mijn kastje in de hal en deze past er perfect bij!

Knipsel2

De online woonwinkel Eyoba
Eyoba.nl is een online woonwinkel met een heel uitgebreid assortiment. Je kan het zo gek niet verzinnen en ze hebben het. Het maakt niet uit of je opzoek bent naar die perfecte eetkamerstoelen, een eettafel of leuke accessoires, je zult geheid vinden wat je wil.

Stijl je eigen fotolijst
De fotolijst komt oorspronkelijk met 5 foto’s van vogels in de frames. De fotolijst van Zuiver heet dan ook de “birds” fotolijst. Deze foto’s zijn erg leuk, echter begrijpen wij goed als je er eigen foto’s of teksten in wilt stoppen. Wij laten je zien hoe de fotolijst eruit kan zien als je er eigen foto’s of leuke quotes in doet. Wij hebben gekozen om alles black and white te doen zodat het een frisse en rustige uitstraling krijgt. Zo hebben wij er een foto van een veer en een foto van bloemen in gedaan en daarnaast hebben wij 3 quotes erbij gevoegd. Dit zorgt voor een speels effect en iets leuks om te lezen. Maar je kan de lijst natuurlijk invullen zoals jij dat wilt. Persoonlijke foto’s, landschappen, dieren, teksten… Het kan allemaal! Zoals al eerder verteld wilde ik graag iets voor de hal. Ik heb het lijstje dan ook op het kastje in de hal gezet. Om te laten zien dat het ook ergens anders in huis past heb ik de lijst ook in de studeerkamer gezet (hier heb ik hetzelfde kastje staan). Wat vinden jullie ervan?

image2    image1

De fotolijst in de hal en in de studeerkamer

Hoe kun je winnen?
Het belangrijkste is natuurlijk: hoe kan ik zo’n leuke fotolijst winnen? Simpel:

  • Volg Furnlovers op Instagram
  • Volg Furnlovers op Facebook
  • Laat een reactie achter waarom jij deze fotolijst zou willen winnen

Meedoen kan t/m 12 november. Vrijdag 13 november maken we de winnaar bekend!

Veel succes!

 Furnlovers

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tijd voor vernieuwing!

Met dit heerlijke weer heb ik zulke veranderdrang… Ik wil overal wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *