Weekly Favourites: werkplek inrichten

Inspiratie tijd: 2 minuten

Mijn gevoel zegt dat steeds meer mensen thuis werken. Misschien niet elke dag, maar in ieder geval soms een dagje of een avond. Ik vind het altijd wel leuk als de werkplek er leuk uit ziet. Jij ook? In deze Weekly Favourites vertel ik meer over mijn werkplek en laat ik jullie de leukste producten zien.

Mijn werkplek

Misschien heb je het al weleens gezien op mijn eigen Instagram of in de Furnlovers Hometour in mijn huis: wij hebben achter een wand een bureau gemaakt. Dankzij de tip van Ilse van InteriorTwin. Ik ben er elke dag nog blij mee. Hierdoor hebben we namelijk een afgelegen werkplek gemaakt.

De afgelopen tijd is mijn werkplek al vaak veranderd, maar dat is natuurlijk ook wel leuk! Je kunt er elke keer weer nieuwe accessoires neerzetten en het gezellig maken!


Credits: @mariellewielheesen

Weinig ruimte?

Heb je niet zoveel ruimte voor een werkplek? Benut de ruimte die je hebt dan optimaal. Bijvoorbeeld zoals de foto hieronder.


Credits: IKEA

Een rustige basis…

Hou je van een rustige werkplek? Dan vind je onderstaande werkplek denk ik wel mooi! Door lichte tinten te gebruiken zorg je voor een mooi geheel.


Credits: Jotte Styling

Grote werkplek!

Heb je juist een kamer ‘over’ en wil je daar de werkplek van maken? Benut de ruimte dan óók goed! 😉


Credits: vtwonen

Hoe zou jij jouw werkplek inrichten? Of heb jij al een hele leuke werkplek? Tag ons dan op Instagram in jouw foto! Misschien kunnen we het dan wel reposten. 😉 

SHOP HIERONDER VERDER…

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De juiste bodembedekking voor je huisdier

Heb je thuis bijvoorbeeld een konijn, cavia, hamster of een ander diertje...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *