Weekly Favourites: vachtjes

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi allemaal! De nieuwe week is begonnen dat betekend een nieuwe Weekly Favourites! Deze week wil ik jullie super leuke vachtjes laten zien die ik tegen kwam. Met een vachtje creëer je echt sfeer en warmte in je (woon)kamer en het maakt het gewoon echt af! 

#1 Donkere schapen vachtjes

Dit vachtje zie je steeds meer! Meestal zie je het vachtje in het wit voorbij komen. Maar hoe leuk en warm ziet het eruit in donkere kleuren! Je hebt het in verschillende donkere kleuren. Heb je een warm ingericht interieur? Dan is het slim en leuk om voor de bruine te gaan. Is je interieur meer industrieel of heeft het veel koele kleuren? Dan kan je heel goed bijvoorbeeld voor de kleur caspian green gaan die je op de onderste foto ziet!


#2 Het witte schapen vachtje

Het witte schapen vachtje past eigenlijk wel in ieder interieur! Het mooiste past het toch wel bij een licht huis met bijvoorbeeld veel witte muren. Op deze foto zie je dat het kleedje op een stoel is neergelegd met een zwarte zitting. Dat vond ik zelf erg leuk, want je maakt een industriële donkere stoel toch licht en warm!

#3 Kussen

Vind je een kleedje iets te groot of te veel om in je interieur te hebben, maar ben je toch gek op vachtjes? Dan is een kussen ook super leuk! Je hebt de kussenhoezen in verschillende kleuren. Deze vind ik echt te gek. Mooie donkere kleur! Ook goed te combineren met zowel een lichte stoel als een donkere stoel.

Ik ben gek op vachtjes! Wat vinden jullie ervan en voor wat zouden jullie gaan? 

Liefs, Isabel

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trendwatching: zwart in badkamer en keukens

Op het gebied van badkamers en keukens zijn er enorm veel trends...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *