Weekly Favourites: Tafellampen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yeahh! Het is weer maandag! Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Weekly Favourites. Deze week gaan we het hebben over verschillende soorten tafellampen. Deze kun je gebruiken op het bureau, waar je ze meestal neerzet, maar je zou het ook mooi op een bijzettafeltje kunnen zetten in een leeshoekje. Ben je benieuwd welke tafellampen ik laat zien hieronder? Kijk dan vooral mee!

#1 Frandsen Cool Tafellamp

Ik ben gek op deze tafellamp! De lamp heeft een simpele voet met een bulb light. Hierdoor past het super goed in een industrieel interieur. Zoals je op de foto ziet kun je de lamp op een bijzettafeltje zetten naast de bank, maar deze lamp kun je ook goed combineren in je slaapkamer. Bijvoorbeeld op je nachtkastje.

#2 Highland Tafellamp van Zuiver

Deze tafellamp past perfect in een Scandinavisch interieur. Dit komt doordat de lamp een witte lampenkap heeft en wit met eikenhouten poten. Hierdoor past het goed bij andere lichte of houten kleuren. Zet de lamp op een mooi dressoir in je kamer of naast de tv op het tv-meubel en je woonkamer ziet er super leuk uit!

#3 Landelijke Tafellamp van J-line

Hoe mooi is deze tafellamp! Door zijn natuurlijke kleuren geeft hij een landelijke uitstraling. Hieronder op de foto zie je ook dat het goed te combineren is met robuust en donker hout. Zet deze lamp voor een versterkend effect aan beide kanten van een dressoir of naast elkaar op de vensterbank.

#4 Sebra Metaal Tafellamp

Heel erg handig is deze tafellamp! Je kunt de lamp op verschillende plaatsen in huis neerzetten. Bijvoorbeeld bij je leeshoekje of zoals je op de foto ziet, op het nachtkastje. Het handige aan deze lamp is dat je hem kunt verstellen, zodat je goed licht hebt als je een het lezen bent of iets anders waarvoor je goed licht nodig hebt.

Welke lamp is jouw favoriet? Liefs, Tessa.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tijd voor een nieuwe uitstraling…

Zoals sommige van jullie misschien al voorbij hebben zien komen op mijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *