Weekly Favourites SPECIAL: onze lente favorieten van HEMA

Inspiratie tijd: 2 minuten

Weekly Favourites, een nieuwe week… Let’s do it! Wij zijn er klaar voor en beginnen de week, zoals elke week, met een nieuwe Weekly Favourites. Deze keer wil ik onze favoriete lente producten van HEMA uitlichten. Ik kwam onlangs de lente collectie tegen en werd helemaal vrolijk van alle kleurtjes. Love it! Alle uitgelichte producten vind je onderaan deze blog. Zo kun je ze makkelijk vinden en bestellen. 

#1 Dekbedovertrek

Hoe leuk is dit dekbedovertrek. Zo vrolijk! Ik word hier zo blij van. Dit is een soft cotton dekbedovertrek met twee kussenslopen van 60 bij 70 cm. De overtrek is wit met een groen bladeren dessin.

ws-hero-2017-wk12-13-dekbedovertrek

#2 Colours!

Jaja, het mag allemaal best wel een beetje gekleurd zijn. Kies een keer voor wat anders. Onderstaande setting laat zien hoe leuk dat is. Een geel kleed combineren met een geel kussen, wat bloemen erbij en hou de rest rustig. Hierdoor krijg je een mooie, vrolijke setting zonder dat het té wordt.

vrolijk wonen folder(PSO)

#3 Kussens

Kussens maken het sowieso altijd een stuk gezelliger. Je kunt daarnaast ook heel gemakkelijk afwisselen met kussens. Hieronder een aantal leuke kussens:

KussenHEMA KussenHEMA2 KussensHEMA#4 Verlichting

Een leuke lamp mag niet ontbreken. Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande lamp met een gele touch? De lamp is ook verkrijgbaar in het zwart.

Gelelamp

Of deze cactus lamp? LOVE IT!

cactuslam

#5 Krukjes en tafeltjes

Hoe schattig is dit krukje? En dat voor maar €7,50. Het krukje is ook verkrijgbaar in andere kleuren, namelijk roze, geel en zwart.

Krukej

Shop hieronder alle producten:

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

GIVE AWAY: foto naar keuze van Wired People t.w.v €149,- [GESLOTEN]

Whoohoo! Het is tijd voor een nieuwe GIVE AWAY! Wat ontzettend leuk....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *