Weekly Favourites: Scandinavische meubels

Inspiratie tijd: 2 minuten

Scandinavische meubels! Je ziet het steeds meer. Ik ben gek op Scandinavische meubels. Het is rustig, licht en je kan het met veel combineren. In deze Weekly Favourites laat ik je een paar meubels zien met een Scandinavische stijl die ik tegen kwam. 

#1 Spinder Design Diva Salontafel

Deze leuke salontafel past perfect in een Scandinavisch interieur. Het is een makkelijke tafel, want je kunt er veel mee combineren! De tafel past eigenlijk bij meerdere stijlen dan Scandinavisch, omdat de tafel in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar is!


credits: vtwonen

#2 Lars eetkamerstoel

Deze stoelen zie je steeds vaker. Wat ik zo mooi en bijzonder aan de Lars eetkamerstoel vind is dat de stoel van stof is. Dus het zit ook nog eens super lekker! De houten poten onder de stoel creëren echt de Scandinavische uitstraling. Mooi te combineren met een houten of witte tafel.


credits: Eyoba

#3 Stag barkruk

Hoe leuk zijn deze stoere barkrukken?! Je ziet steeds meer bartafels voorbij komen of een bar aan de keuken. Eerst zag je heel veel barkrukken met een industriële uitstraling. Nu heb je mooie witte barkrukken met een stoere Scandinavische look! Perfect voor bij een mooie witte keuken of een houten stoere bartafel!

 


credits: vtwonen

#4 Pomax Eero stoel

Veel mensen denken dat Scandinavische meubels altijd wit zijn. Maar dat hoeft niet, want kijk deze mooie grijze stoel! Je kan hem gebruiken als eetkamerstoel, mooi bij een witte tafel of een greywash houten tafel. Ook kan je de stoel in de woonkamer zetten bijvoorbeeld twee naast elkaar, waardoor je een stoer effect krijgt.

 


credits: vtwonen

Wat is jouw favoriet? Liefs, Isabel. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Wat te doen na een inbraak?

Het zal je maar overkomen of misschien is het jou al eens...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *