Weekly Favourites: Moderne Meubels

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi! Vandaag hebben we weer een nieuwe Weekly Favourites voor jullie en dit keer gaat het over moderne meubels. Moderne meubels zie je bij iedereen wel terugkomen, echter combineert iedereen het weer anders. De een gaat voor all-the-way en andere kiezen juist alleen voor een strak tv-meubel bijvoorbeeld. De moderne stijl spreekt mij erg aan. Hieronder laat ik jullie vijf meubels zien in een moderne stijl. 🙂 

#1 Gubi bank

Deze Gubi bank vind ik super gaaf! De bank past overal bij dankzij de neutrale kleur. Hou je van kleur? Combineer het dan met blauw, rood, groen of een andere kleur. De bank heeft geen armleuningen en dat vind bijzonder aan deze bank. Hierdoor geeft de bank een open gevoel aan een woonkamer. Deze bank staat ook leuk voor in een kantoor. Erg stylish! Ik vind het mooi om de bank met lichte kleuren te combineren, omdat de bank zelf ook wit is.

#2 Flos Arco Vloerlamp

Flos is een hoge vloerlamp en heeft een bolle kap in combinatie met een lange voet. De voet heeft onderaan een marmeren blok. Marmer vind ik sowieso erg mooi, dus deze lamp vind ik zeker een aanrader. De lamp staat mooi bij wit en grijs, omdat het marmeren blok dezelfde kleuren bevat. Ik vind de lamp zelf heel gaaf!

#3 Ronde metropolis tafel van Scab

De tafel genaamd Scab is een ronde glazen tafel met stalen poten. Dit ziet er heel gaaf uit, zoals je hier op de foto ziet. De tafel kan je het best met wit combineren, omdat de stalen poten ook wit zijn en daardoor geeft het een mooie strakke uitstraling. Ga je toch liever voor een beetje kleur, maar wil je het niet te bont maken? Wat dacht je dan een bos bloemen op tafel? Love it. 

#4 Alexanders Tv Meubel van Wunderbar

De Wunderbar tv-kast heeft 3 witte schappen. Dit lijkt mij erg handig, omdat je daar spullen in kan opbergen. De kast heeft stalen poten en heeft een strakke uitstraling. Als je van een moderne uitstraling houdt, vind ik deze tv-kast een aanrader. Door het chroom dat erin is verwerkt is het een opvallende tv-kast. Je kunt bijvoorbeeld ook een tv ophangen en op de kast zelf nog wat woonaccessoires zetten. Uiteraard voor de mannen is er ook genoeg ruimte voor de audio, een spelcomputer en dergelijke. 😉

#5 Uzagi vloerlamp van LaForma

De vloerlamp van La Forma heeft rustige en strakke uitstraling. De lamp kan met heel veel verschillende kleuren gecombineerd worden. Zelf vind ik het het mooiste om het te combineren met lichte kleuren, omdat de lamp zelf wit is, zoals je hieronder op de foto ziet. Ik vind het vooral mooi om de lamp naast een kast, bank of tv meubel te zetten, omdat je de lamp dan goed kunt zien.

Welke vind jij het mooiste? Ik vind de Wunderbar tv kast het mooiste! Liefs, Romy.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je tuin opvrolijken met bloempotten en plantenbakken

Wat een verschil is er gelijk als de zon schijnt, vinden jullie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *