Weekly favourites: de tofste plaids!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Bank dekens, we hebben ze eigenlijk allemaal wel in huis. Naast dat ze dienen ter decoratie, helpen plaids je de koudere avonden door. Omdat ik zelf echt gek ben op dekens, licht ik deze week verschillende bank plaids op die ik vet vind en waarvan ik denk dat ze een toevoeging zullen zijn aan je interieur. 

De malagoon plaid

Dit prachtige plaid is vrijwel altijd een goede keuze! Door de oud roze kleur, zou het echt een eyecatcher zijn in donker interieur. Ook bij (licht) grijze kleuren in je interieur past deze plaid goed.

plaidd

Dutch Decor Jetra plaid

Of wat vinden jullie van dit heerlijke dekentje? Verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat het altijd terug past in jouw interieur! Heb je een licht interieur? Kies dan voor het bruine of grijze plaid, om een contrast te creëren. Heb je een donker interieur? Dan zou ik gaan voor het crème witte kleedje, zo valt het plaid beter op!

dutchdecor dutchdecor2dutchdecor1

De LaForma -Yangon Plaid-

Dit design plaid is een echte blikvanger! Om het plaid nog meer tot zijn recht te laten komen zou ik deze plaid plaatsen in een niet te druk interieur. De kans is groot dat het plaid niet meer zo goed zal opvallen tussen een druk interieur en dat zou jammer zijn! Door dit stijlvolle woonaccessoire maak je jouw huis snel eigen.

PLaidddd

Malagoon mohair plaid

En dan door naar dit leuke deken van vtwonen. De kleuren zijn heel neutraal gehouden zodat ook dit plaid weer in allerlei interieurstijlen terug past. Gebruik de deken tijdens de koudere dagen of je kunt het ook gebruiken puur ter decoratie. Combineer het kleed met mooie sierkussens of leg het in een leuke draad stalen mand.

Vt wonen plaid

Cosima Deken van Zuiver

En dan wil ik als laatste dit leuke plaid uitlichten van het merk Zuiver. Ben je op zoek naar een leuk en opvallend plaid? Dan is dit veelzijdige en zachte deken echt iets voor jou! Door de ronde patronen past deze plaid perfect terug in een modern/grafisch interieur. Ook zou het bij een industriële stijl erg goed staan.

Ik ben benieuwd of jullie thuis ook een lekker plaid hebben op de bank. Ik nog niet, maar ik weet nu wel waar ik naartoe kan gaan! 
Xoxo Sara 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé badkamer musthaves

In een badkamer zijn er een aantal meubels en accessoires die niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *