Weekly Favourites: de tofste eetkamerstoelen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Eetkamerstoelen, ondenkbaar uit ons interieur. Maar waar let je eigenlijk op bij het kopen van eetkamerstoelen? Tegenwoordig zie je bij veel interieurliefhebbers dat ze allemaal verschillende eetkamerstoelen kiezen én dan ook weer een unieke eetkamertafel. Het hoeft dus zeker niet een standaard set te zijn. Het belangrijkste is eigenlijk hoeveel ruimte heb je? De vraag die je je daarna af kan stellen is: Wat vind ik zelf mooi? Welke kleuren passen bij elkaar? Doe inspiratie op en ga daarna matchen naar jouw smaak!

La Forma Lars stoel

Deze prachtige stoelen zijn tijdloos door hun eenvoudige kleur en design. Daardoor zijn de stoelen ook eenvoudig te combineren en passen ze terug bij veel verschillende interieurstijlen. Doordat deze leuke stoelen verkrijgbaar zijn in acht kleuren, kun je het nog beter matchen en wordt het meer gepersonaliseerd.

Gaber Ninja eetkamerstoel

En, dan door naar deze prachtige stoel. Ik houd persoonlijk heel erg veel van deze kleur. Het is een mintachtig kleurtje en past perfect thuis in een Scandinavisch of modern interieur. Door het interessante ontwerp op de rug van de stoel is dit niet zo maar een eetkamerstoel. Het is een echte blikvanger!

gaber_ninja_eetkamerstoel_groen_onderstel_chroom_eyoba_1

Woood Tijmen Eetkamerstoel

Creëer een warme sfeer met deze heerlijke eetkamerstoel. Naast dat dit prachtstuk er erg mooi uitziet is de stoel ook comfortabel.  Combineer de stoel met een lichte houten eettafel voor een samenhangend geheel!

Eyoba tijmen

Hk living eetkamerstoel

Wil je je landelijke of Scandinavische interieur iets stoerder maken? Dat kan dus perfect met deze leuke stoel! Of wil je je industriële interieur nog stoerder maken, dan is deze eetkamer stoel echt iets voor jou! Tip: voor een nog stoerder effect kun je kiezen voor twee zwarte en twee witte eetkamerstoelen. Staat leuk en is weer net even wat anders. 

Armony eetkamerstoel

Alweer door naar mijn laatste uitgelichte product.  Ik heb gekozen voor dit unieke design. Door de verschillende kleuren die deze stoel heeft is het gemakkelijk te combineren.  De stoel komt nog mooier uit als je een donker interieur hebt, zoals hieronder in de foto.

Ik vind persoonlijk de Gaber Ninja de mooiste. En jullie? Ik ben benieuwd!  Xoxo Sara. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Kledingkast voor de kinderkamer

De kamer van ons dochtertje… Ik vind het zo’n heerlijk plekje om...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *