Weekly Favourites: de mooiste binnenbloemen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Van bloemen houden we allemaal wel, de een in een grotere vorm als de ander. Gelukkig zijn er eindeloos veel soorten bloemen, genoeg keuze dus! Bloemen fleuren eigenlijk bijna altijd wel je interieur op; je kan er bijna niet mee de mist in gaan. Naast dat het een toegevoegde waarde is voor een interieur, ben ik er zelf helemaal weg van planten. Ongeacht welke interieurstijl je hebt, bloemen passen altijd wel in thuis. Ik ga mijn favoriete binnenbloemen uitlichten. 

De Ogreen planten

Deze hippe planten zien er niet alleen heel leuk uit, maar zuiveren ook de lucht en zorgen daardoor voor een gezondere leefomgeving!  Samen zorgen ze voor veel m² schone lucht. Doordat ze eigenlijk alleen de kleur groen bevatten, passen ze bij veel interieurstijlen.

Ogreen plantennnn

Het scheikunde terrarium

Of wat dachten jullie hiervan? Een leuk ‘scheikunde terrarium’ die wederom overal weer thuis past. Met deze creatieve kit kun je de plant helemaal zelf maken, dus het is altijd gepersonaliseerd! Zet het terrarium op tafel zodat het echt opvalt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het terrarium op de badkamer te zetten of in de keuken.

terrarium

 

 

De Crassula vetplant

Dit leuke boompje is mijn favoriet! Het is een combinatie tussen een vetplant en een boompje. Daardoor ziet hij er prachtig uit en daarnaast is het boompje makkelijk in onderhoud. Plaats ‘m bijvoorbeeld op je vensterbank. Wil je dat het plantje echt opvalt? Kies er dan voor om hem op een dressoir of eettafel te zetten.

Vetplant

Hawaiiaanse palm

Dit is een bijzondere en decoratieve kamerplant. Dit wat ze noemen een echte blikvanger. Dit plantje zorgt voor sfeer en zou daarom het beste kunnen staan op een open plek. Omdat de kleuren nog steeds rustig zijn en niet opvallend, kan ook dit plantje in veel interieur stijlen thuis horen.

plantt

Cowboy cactus

Met cactussen kun je nooit de mist in gaan! Ze zijn tijdloos, mooi en makkelijk in onderhoud. Geef deze leuke cactus nog een leuke pot en het staat helemaal cool! Tip: kies een pot in de kleur waar je de rest van jouw woonaccessoires ook in hebt gekozen, voor een samenhangend geheel.

Cactuss je weet

 

Wat is jouw favoriete plant? Let me know! Xoxo Sara. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Landelijke kapstokken

Kapstokken zijn accessoires waar niet vaak aandacht aan wordt besteed. Terwijl het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *