Weekly Favourites: de leukste woonaccessoires!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Met woonaccessoires kun je jouw interieur pas echt personaliseren. Heb je veel donkere kleuren in huis? Dan kunnen lichte woonaccessoires het weer een beetje breken. Maar hetzelfde geld voor lichte spullen, als je daar donkere accessoires toevoegt is het contrast goed en zal het er snel leuk uitzien. Ik heb een aantal woonaccessoires gevonden die ik echt heel leuk vind. Ik kan niet wachten om ze met jullie te delen! 

#1 ‘Madam Stoltz’ muurdecoratie

Muurdeco

Wat een leuk dingetje! Deze Ibiza-look hanger is bedoeld ter muurdecoratie. I love it!  Door juist de neutrale kleuren past dit hebbedingetje in veel interieurstijlen thuis!

#2 ‘Lieke’ Koeienhuid

Wat dachten jullie van deze must-have? Je ziet het steeds vaker terug bij interieurliefhebbers. Voordat je het weet creëer je met dit prachtige koeienhuid meer sfeer, gezelligheid en een mooie uitstraling. Niet alleen is het een super mooi product, het past ook gewoon bij enorm veel stijlen.

#3 ‘Pols’ potten

Wat is dit schattig zeg! Dit zijn gewoon dé perfecte accessoires voor in huis. Kies voor een zacht wit kleurtje als je interieur al wat kleur bevat, of juist voor een gouden, voor net wat meer kleur.

Tropisch
Een fraai plaatje met een beetje humor! Persoonlijk vind ik dit echt heel leuk.

#4 ‘Lifestyle’ ram ornament

Met dit prachtige beeldje van Lifestyle maak je jouw woon of slaapkamer af! Je interieur krijgt meteen een stoere twist door. Een echt uniek item wat voor ongetwijfeld veel blikken zal zorgen.

#5 ‘Patos’ Vaas

Wat vinden jullie hiervan? Ik vind deze vaas persoonlijk echt gaaf! Hij past ook weer thuis in bijna elke interieurstijl, of je nou Scandinavische stijl hebt of juist industrieel , deze vaas sluit overal mooi bij aan.

Vaas

Ik vind de kleur zelf zo mooi! Met deze vaas weet je zeker dat je een uniek accessoire in huis hebt. Vul de vaas met een grote prachtige kleurrijke bos bloemen om te zorgen dat de vaas nog meer opvalt! Of kies voor een aantal  takken of bloemenstengels  of om het effect rustig te houden.

Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven. Ik vind alle woonaccessoires erg leuk die ik vandaag met jullie gedeeld heb. Nu ben ik benieuwd waar jullie voor zouden gaan! En, welke woonaccessoires hebben jullie al in huis?
Xoxo Sara. 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

On trend: Velvet & Velours

Januari, de maand waarin bij de meeste mensen de feestversiering het huis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *