Weekly Favourites: de leukste schilderijen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Schilderijen worden vaak gebruikt ter decoratie van bijvoorbeeld onze muren. Sommige kiezen ervoor om ze op te hangen en andere laten ze op de grond staan. Beide leuk!! Ik ga een aantal schilderijen uitlichten die in verschillende interieurstijlen thuis passen. Naast dat je vaak prachtige schilderijen kan vinden, kun je er ook voor kiezen om creatief te zijn. Koop een leuke poster en lijst hem vervolgens in. Zo veel leuke ideeën…  Maar toch kies je vaak een schilderij die bij het rest van jouw interieur past.  Ik ga een aantal beauty’s uitlichten. Read along. 

Design & industrieel

Als je zelf een industriële of design stijl hebt, past dit leuke schilderij helemaal bij je. Makkelijk te combineren door de twee basiskleuren; wit en zwart. Doordat het een tekst is, is dit schilderij ook tijdloos.

schilderij 1

Credits: Combine & Design

Elke stijl

Deze schilderijen van Theo Broeren heten: ‘Dikke dames schilderijen’. Haha, wel grappig.  Ik vind ze allemaal zo leuk. Al moet je wel echt van dit soort kunst houden. Deze schilderijen passen eigenlijk bij elke stijl wel goed. Wel is het zo dat je goed op de kleuren moet letten. Bijna alle schilderijen uit deze collectie bevatten primaire en secundaire kleuren. Toch heb ik er ook een aantal gevonden die nagenoeg helemaal in het zwart wit zijn . Yay! Voor ieder wat wils.

dikkedamenschilderij1

knipsel 2

Credits: Theo Broeren

Scandinavisch & minimalistisch

Hou je van niet te overdreven? Dan is dit minimalistische schilderij echt iets voor jou! Simpel, maar toch super leuk en tijdloos.

minimalistsch

Credits: Eyoba

Industrieel

Heb je een industriële stijl in huis? Dan past dit stoere schilderij echt thuis bij jou. Een echte eyecatcher!

Industrieel

Credits: My industrial interiour 

Modern

Neem vooral een kijkje op schilderijenshop als je van moderne kunst houdt. Ik persoonlijk vind deze de leukste omdat het juist bij veel kleuren zou kunnen passen.

schilderijshop

Credits: Schilderijenshop

 

Ik ben benieuwd of dat jullie thuis schilderijen hebben hangen en welke? En wat vinden jullie van deze schilderijen die ik heb uitgelicht? Xoxo Sara.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Leuk merk gespot bij Sterk Online: Functionals

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken en inspiratie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *