Weekly Favourites: De leukste hoekbanken

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een bank! Natuurlijk een van de belangrijkste meubels in je huis/woonkamer. Je hebt steeds meer banken maar de bank die je toch echt wel vaak ziet is de hoekbank! Ik ga vandaag de 5 leukste laten zien aan jullie! 

kleine hoekbank

Een hoekbank hoeft niet groot te zijn zoals je ziet! Love it! hoekbankenOp de foto hieronder zijn er twee kleine neer gezet met een hocker. Ik vind het echt super! Vind je dit een hele mooie bank maar wil je hem toch liever groot en aan elkaar hebben? Geen probleem! Dan ze je één hoekbank met twee hockers neer of twee hoekbanken en één hocker.


credits: vtwonen

Lichte bank

Deze hele kamer is gewoon super mooi! De kamer is van zichzelf best wel donker en door deze lichte bank hou je het een beetje licht. Ze hebben de lichte kleur van de bank gecombineerd met donkeren en lichte kussens, waardoor je een speels effect krijgt!


credits: Flinders

Robuuste bank

Dit is ook een kleinere hoekbank maar toch met een hele robuuste uitstraling. Deze bank heeft geen onderstel wat de bank best wel stoer maakt! Daarom past de bank ook perfect in een stoer en industrieel interieur.


credits: Fonq

Donkere bank

Deze donkere bank  heeft een erg mooie stof vind ik! Hij past bij veel interieurs! Zoals je ziet is het erg mooi om te combineren met wit ander heb je kans dat het erg donker word. Maar als je een licht huis hebt kan het ook erg mooi zijn om te combineren met bijvoorbeeld donker krijg.


credits: Wehkamp

Welke bank vind jij het mooist? Ik ben echt verliefd op de eerste. Liefs, Isabel 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

3 stylish en multifunctionele opbergtips

Het is 2020. De goede voornemens zijn ingegaan en dus krijgen de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *