Weekly Favourites: de 5 leukste dressoirs

Inspiratie tijd: 3 minuten

Net zoals elke maandag hebben wij weer een nieuwe Weekly Favourites voor jullie! Deze keer ga ik het hebben over de 5 leukste dressoirs. Je hebt heel veel verschillende soorten dressoirs: strak, stoer, simpel etc. Ik laat jullie hieronder een aantal verschillende dressoirs zien. Kijk je mee?!

#1 HK living Locker Dressoir

Kijk deze super stoere locker! Dit dressoir vind ik er stoer en vintage uitzien. De kast doet me denken aan de lockers die ze hebben op de scholen in Amerika. Ik vind dat dit dressoir bijna bij elk interieur past. Het past bij industrieel, bij Scandinavisch en bij vrij rustigere inrichtingen , zodat het dressoir er uitspringt. Zie je het dressoir nou helemaal voor je bij een grijze muur, maar vind je grijs op grijs niet leuk of vind je grijs te opvallend? Dan is de kast ook nog verkrijgbaar in het wit, zodat het super mooi afsteekt.

#2 Typisk – Silje Dressoir

Dit dressoir lijkt mij super makkelijk te combineren. Je kunt het leuk combineren met andere meubels die dezelfde kleur hout hebben als de poten van het dressoir. Zoals je hier ziet is het mooi gecombineerd met de stoel die naast het dressoir staat. De stoel heeft dezelfde kleur poten als het kastje. Ook zijn hier accessoires op het dressoir gelegd in dezelfde kleur hout, wat dan weer terug komt. Dit dressoir heeft Scandinavische uitstraling door de witte kastje in combinatie met het lichte eikenhout, waardoor het bij vrijwel elk interieur past!

#3 Flint – Frantic Dressoir

Wauw, dit dressoir heeft een super stoer uiterlijk. De combinatie van hout en het staal vind ik super mooi. Hierdoor heeft het een industrieel en landelijk uiterlijk. Zoals je hier op de foto ziet kun je meerdere meubels in deze stijl combineren. Zoals je hier op de foto ziet zijn er ook andere meubels in deze stijl waar dezelfde materialen zijn gebruikt. Hierdoor wordt alles in je woonkamer een geheel.

#4 Botter Design – Thoros Dressoir

Hou jij van een modern interieur? Dan past dit dressoir goed bij jouw interieur! Doordat het dressoir rechte vormen heeft is het erg strak. Je kunt dit combineren met veel verschillende kleuren. Ik vind het het mooiste als je een effen kleur op de muur hebt, het blijft er dan strak uit zien.

 

#5 Ethnicraft Oak Blackbird Dressoir

Dit leuke dressoir vind ik erg leuk in een rustig interieur. Het is makkelijk te combineren met zwart en hout, maar ook met andere verschillende kleuren. Ik vind het wel het mooiste als je bij zo’n dressoir het rustig houdt met de kleuren.

Welk dressoir vind jij het mooiste?

Liefs Tessa <3

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tafels voor iedere gelegenheid

Op zoek naar die ene perfecte tafel voor in jouw huis of...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *