Weekly Favourites: budget musthaves van 2017

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ook gek op interieur? Maar wil je het niet elke keer te bont maken? Begrijpelijk! In deze blog geef ik je een aantal tips én heb ik budget musthaves bij elkaar verzameld. Ik deel het maar al te graag met je. Wie weet kom jij zo ook weer tot nieuwe inspiratie voor je huis! Let’s start.

Tips

Je hoeft het echt niet elke keer te bont te maken, want je kunt op een makkelijke manier al een verandering aanbrengen in je huis. Wat dacht je van nieuwe sierkussens? Of een leuke kaars in een mooie houder? Daarnaast kun je ook veel zelf maken. Zoals wij ook altijd doen. Elke zondag komt er een DIY online op ons YouTube kanaal en ik kan je vertellen: het kost écht niet veel! Naast de budget musthaves die ik hieronder ga uitlichten, kun je ook veel vinden bij kringlopen bijvoorbeeld. Je knapt iets op en je geeft een bepaald meubel of woonaccessoire weer een nieuwe look.

Budget musthaves

Maar wat zijn nou eigenlijk dé budget musthaves van 2017? Ben je ook benieuwd wat we het afgelopen jaar veel voorbij hebben zien komen?

De lightbox

Jep, de lightbox is echt van bijna iedereen wel een favoriet. Of het nou in de woonkamer staat of in de kinderkamer. Je kunt er altijd wel iets leuks van maken. Bovendien kun je het persoonlijk maken door een eigen quote te verzinnen en deze erin te doen.

Schoolplaten

We zien steeds vaker schoolplaten voorbij komen. Je weet wel: zo’n linnendoen waar een print op staan en die hangt aan een houten stok. Het staat heel erg stoer! Zelf heb ik er ook een van HK Living.

Lockerkasten

Het is me opgevallen dat veel mensen in 2017 kozen voor een interieur waarbij altijd wel een stoere touch was. Snap ik! Ik ben er zelf ook gek op namelijk, haha. Een stoere zoals hieronder bijvoorbeeld. Of een stoere locker of gave vitrinekast!

GO GREEN! 

Groen, groen en nog meer groen. Iedereen heeft tegenwoordig wel planten in huis. Ik ben er gek op. Het brengt gelijk wat kleur in huis, maar dan wel op een neutrale manier. Heb jij ook planten in huis? Hoe tof is deze pot hieronder?!

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Meekijken met interieurontwerper Chantal Peters van BINNENSHUIS

Wij vinden het onwijs gaaf om te zien dat er zoveel verschillende...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *