Weekly Favourites: 5x de leukste bamboe inspiratie

Inspiratie tijd: 3 minuten

Bamboe, een interessante plant waar tegenwoordig veel meubilair  van gemaakt wordt. Het past bij super veel stijlen en is eindeloos te combineren. Naast dat je het kan gebruiken als meubel, is bamboe een plant die als sfeervolle decoratie dient.  

#1 Staande lamp van bamboe

Staande lamp

Deze leuke lamp van bamboe is echt een eye-catcher. De lamp geeft zacht sfeerlicht af zodat je al huis snel een knusse uitstraling krijgt. Bamboe is altijd makkelijk te matchen met andere materialen, maar toch geeft het net een andere draai aan je interieur. Vaak is het zo dat bamboe ook met de hand gebogen wordt. De afweking is geolied en dus vrij van chemische behandelingen, echt een natuurproduct!

vloerlamp1
Shop de lamp hier.

#2 Bed van bamboe

Dit bamboe hemelbed belooft je herstellende nachten en dromen over verre reizen! Als oproep tot ontspanning, geeft het een zachte uitstraling en staat het subtiel op het daglicht.

bamboe bed

Met bamboe structuur en bewerkt met een hoogwaardige kwaliteit lak, past dit sfeervolle, duurzame bed perfect in een interieur met een etnische-chique stijl. Bamboe kun je eigenlijk met heel veel stijlen matchen. Probeer het eens te combineren in uw eigen interieur.

bamboe met ach

Wat staat dat gezellig zo! Shop het bed hier.

#3 Hanglampen van  bamboe

Hanglampen kunnen bijna niet meer ontbreken in ons interieur. Deze hanglamp van bamboe heeft een botanische stijl. De lamp is gemaakt van gevlochten strookjes bamboe. Wanneer de lamp aanstaat geeft deze een sfeervol licht.
lamp hang

 

De hanglamp past in diverse interieurstijlen, zoals modern, Scandinavisch tot landelijk. Shop de lamp hier

#4 Scheidingswand van bamboe

Even een hoekje maken of afzonderen? Dat kan prima met een scheidingswand. Ook dit past weer prachtig in elk interieur. Deze wand bevat 29 bamboestokken en heeft een stalen voetplaat. Deze bamboe roomdivider worden op maat gemaakt in Indonesië zodat ze perfect in jouw interieur passen.

bamboe

Super leuk!

#5 Planten van bamboe

Planten leven de hele boel natuurlijk op, dat geldt ook voor bamboestokken! Naast dat het een kleurrijke boost geeft staat het wederom leuk bij veel interieurs.

stok

Je kan de bamboe op verschillende manieren leuk aankleden. Kijk naar wat je zelf het leukst vindt.

bamboestokkkk

Shop het plantje hier.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

WIN: Marmeren serveerplank van STONED! [GESLOTEN]

Marmer: jullie zullen het inmiddels wel door hebben… Ik vind het prachtig!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *