Weekly Favourites: 5 x leukste sierkussens

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi allemaal! Klaar voor een nieuwe week? Deze keer gaat de Weekly Favourites over sierkussens. Sierkussens zie je in elk huis: ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld met verschillende patroontjes, kleuren, groottes etc.  Ik ga jullie nu de 5 leukste sierkussens laten zien, neem snel een kijkje!

#1 Hkliving kussen print – Palm leaves

Het palmboom printje van dit sierkussen vind ik heel leuk! Het kussen is niet te druk, maar valt toch op. Zelf zou ik het kussen in een rustige kamer plaatsen met bijpassende kleuren zoals: wit, groen en grijs.


Credits: Vtwonen

#2 Ferm living

Zoals je ziet liggen er verschillende soorten kussens onder het bed! Ik heb gekozen voor het kussen met dezelfde print als het behang. Dit vind ik trouwens super leuk! Ik vind deze print echt tof! Persoonlijk zou ik het sierkussen combineren in een kamer met rustige elementen. Maar het kussen past ook erg goed in een ruimte met veel kleuren, dit komt omdat het kussen zelf niet hele opvallende kleuren heeft. Het kussen zou erg mooi passen in een Scandinavische stijl!


Credits: Flinders

#3 Roomblush arrows kussen

De kleur van dit kussen vind ik heel gaaf! Zoals je op de foto ziet hebben ze het kussen gecombineerd met rustige kleuren, hier hou ik zelf ook van! Ook zie je op de foto dat ze verschillende accessoires hebben gebruikt met de zelfde kleuren als het kussen. Hierdoor stem je alles op elkaar af en krijg je een mooi geheel. Een leuk detail vind ik, dat ze de tas naast de bank in dezelfde print hebben gemaakt als het kussen. Ik zie mezelf al helemaal zitten op de bank.


Credits: Vtwonen

#4 Roomblush small bows kussen

Bij dit kussen vind ik het patroontje heel leuk! Het kussen heeft op zich een drukke print, maar valt toch niet te erg op.  Het kussen is erg makkelijk te combineren, omdat ze gekozen hebben voor rustige, gangbare kleuren. Ik zou het kussen dan toch wel combineren met ook rustige kleuren. Ik vind het erg leuk dat ze hebben gekozen voor twee verschillende kanten, aan de ene kant hebben ze gekozen voor groen en aan de andere kant voor wit.


Credits: Vtrwonen

#5

Wat mij opvalt aan dit kussen is het gekozen printje, namelijk marmer. De combinatie tussen de kleuren en het marmer printje vind ik heel gaaf! Het kussen zou ik zelf combineren met verschillende grijstinten en de kleuren die in het kussen zitten. Het kussen is wel wat druk, maar geeft mij wel een rustige uitstraling. Het kussen vind ik super tof!


Credits: Flinders

Welk kussen vind jij het leukst? Ik vind de Roomblush arrows kussen het leukst! Liefs Romy.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste co-sleepers: Bednest

Tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik de co-sleeper van Bednest met heel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *