Weekly Favourites: 5 gouden bijzettafels

Inspiratie tijd: 2 minuten

Goud past natuurlijk heel erg bij deze feestmaand maar het kan natuurlijk het hele jaar door. Als je het goed combineert dan geeft een gouden item echt een chique touch aan je interieur. Daarom zie je in deze Weekly Favourites 5 gouden bijzettafels. 

#1 Bijzettafel

Het leuke aan dit bijzettafeltje vind ik de structuur van de poten omdat ze niet perfect glad zijn. Door de dunne poten en het glazen blad is het een heel subtiel bijzettafeltje die daardoor makkelijk toegevoegd kan worden in je interieur.
111

#2 Bijzettafel

Je ziet niet zovaak een tafel met 6 poten en dat is wat mij aansprak aan deze gouden bijzettafel, echt wat anders dan anders. Wat deze tafel extra leuk maakt is dat het blad van spiegelglas is.222

#3 Bijzettafel

Dit is zeker een echte eyecatcher in jouw interieur! Het aparte design van het onderstel en het simpele blad gaan perfect samen.

333

#4 Bijzettafel

Liever een classic simpel design? Dan is deze ronde gouden bijzettafel echt perfect. Ook leuk te combineren met andere bijzettafeltjes.

444

#5 Bijzettafel

Deze bijzettafel is voor de echte design liefhebbers. De combinatie van zwart marmer en goud maakt krijgt deze tafel gelijk een chique look.

555

Welke bijzettafel is jouw favoriet en hoe denk je over goud in je interieur?

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Unieke tafels voor ieder interieur

Wat mij betreft is de eethoek een belangrijk, centraal punt in een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *