Speelkleed in kinderkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vloerkleden maken je huis echt een stuk leuker! Je kunt hierdoor net iets meer kleur toevoegen en ruimtes afbakenen. Daarnaast beschermt het ook nog eens je vloer. In een kinderkamer vind ik vloerkleden een mooie toevoeging. Hier kunnen kinderen namelijk lekker op spelen zonder dat ze op een koude vloer hoeven te zitten. In deze blog laat ik je daarom mijn favorieten vloerkleden zien voor een kinderkamer. Lees je mee?

Kindervloerkleed

Toen ik op zoek ging naar nieuwe vloerkleden voor een kinderkamer kwam ik heel veel moois tegen. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een vloerkleed? Belangrijk is om te kijken naar welke stijl de kamer nu heeft. Heeft de kamer een drukke uitstraling, door bijvoorbeeld het gebruik van meerdere kleuren? Kies dan een vloerkleed uit zonder print of met rustige kleuren. Is de kamer erg rustig? Ga dan voor een vloerkleed met meer kleur of printjes.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de ruimte die je hebt. Kies een vloerkleed uit in de maat die past in de kamer. Mis je wat dynamiek in de ruimte? Dan raad ik aan om te kiezen voor een rond vloerkleed. Zo creëer je een mooie uitstraling!

Favoriet meisjes vloerkleed

Ik kwam al snel uit bij Volero. Zij hebben heel veel vloerkleden ook specifiek voor jongens en voor meisjes. Ben jij op zoek naar een vloerkleed voor een meisje? Dan is dit onderstaande vloerkleed misschien wel iets voor jou! Ik vind het een super vrolijk, speels kinderkleed. Daarnaast is het vloerkleed lekker groot, waardoor je kinderen er heerlijk op kunnen spelen.


Wil jij een iets rustiger vloerkleed in de kamer? Ga dan voor een vloerkleed als deze. Dit vloerkleed is tijdloos en kan daarom lang meegaan.

Voor een vloerkleed in een jongenskamer kwam ik deze tegen bij Volero. Dit is zo’n stoer kleed en heeft een heerlijke beach vibe. Daarnaast heeft het rustige kleuren, maar wel motiefjes/printjes. Dit vind ik echt de perfecte combinatie! Naast dat dit erg leuk staat in een kinderkamer stimuleert dit kleed ook nog eens de fantasie van je kind, dankzij de verschillende vormen, symbolen en patronen. Ook heeft dit kleed een hoge pol, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.

Ik ben ook helemaal weg van dit vloerkleed! Deze is in drie maten verkrijgbaar: 80x150cm, 120x170cm en 160x230cm. Heb je dus een wat kleinere kamer? Ga dan voor de 80x150cm. Heb je juist een ruime kamer? Kies dan de 160x230cm.

Samen spelen op een speelkleed

Ik vind dat kinderen heerlijk moeten kunnen spelen op hun kamer of in de speelkamer. Om het zo comfortabel mogelijk te maken is een vloerkleed dus echt van belang. Je kunt dan kiezen voor een ‘normaal’ vloerkleed of juist een speelkleed. Hieronder heb ik een aantal van mijn favorieten speelkleden uitgelicht:

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de vloerkleden van Volero? Neem dan eens een kijkje op de site! Liefs.

 

 

 

 

 

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiration Wednesday: gekleurde huizen

Hou je er ook zo van om je huis kleurrijk in te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *