De mooiste vloerkleden om jouw huis helemaal mee op te fleuren!

Inspiratie tijd: 3 minuten

We weten allemaal dat vloerkleden een ruimte vaak helemaal afmaken. Het staat gezellig en sfeervol. Vooral om de woonkamer knus te maken voegen we vaak een vloerkleed toe. Nu kun je kiezen voor ‘gewone’ vloerkleden die helemaal passen bij de rest van het interieur. Of je kunt juist gaan voor een gewaagde, toffe look. Misschien stap je iets uit je comfort zone, maar dat is juist leuk! Ik ga in deze blog de mooiste vloerkleden laten zien die echt een eyecatcher zullen zijn in jouw huis. Enjoy!

Cosy Coco

Allereerst zal ik iets meer vertellen over de achtergrond van de prachtige vloerkleden uit deze blog. Ik ging op zoek naar inspiratie voor vloerkleden en kwam al snel bij veel standaard kleden terecht. Ontzettend leuk, maar niet iets waar ik nu op zoek naar was. Ik wilde gaan voor iets nieuws, iets spannends in mijn huis. Ik kwam zo bij Cosy Coco terecht en dat sprak mij gelijk aan. Kijk hoe gaaf dit onderstaande vloerkleed bijvoorbeeld is. Wauw! Die kleuren zijn prachtig. Cosy Coco is opgericht door Noémie en zij heeft een liefde voor reizen naar landen zoals Afrika. Zij vindt dat een huis gevuld moet zijn met de verhalen van de reizen die je hebt gemaakt. De mooie vloerkleden zijn dan ook geïnspireerd op Afrika. 

Nizar

Het leuke aan de vloerkleden is dat deze allemaal uniek en handgemaakt zijn. Op die manier heb je echt een tof item in huis dat niet iedereen zal hebben. Dit prachtige patroon staat mooi in ieder huis. Heb jij een moderne inrichting? Of juiste een landelijke? Het kan allemaal! Het patroon is tijdloos, maar zorgt wel voor een leuke twist eraan. Ook de kwastjes aan het uiteinde zijn een leuk detail. 

Salah

Ga jij voor een gewaagde stap? Ga dan voor het mooie Salah vloerkleed. Dit leuke kleed kun je overal leggen. Denk bijvoorbeeld aan de hal als je binnenkomt of onder een mooi stoel in de woonkamer of slaapkamer. Het kleurgebruik is sfeervol en daarom maakt het de ruimte direct een stuk gezelliger. Tip: Ben jij niet iemand die van veel kleuren en prints houdt? Kies er dan voor om het vloerkleed te combineren met rustige kleuren van de bank, stoelen en tafels bijvoorbeeld. Op die manier springt het kleed er ook echt uit.

Fati 

Dit vloerkleed is traditioneel met de hand geweven door Berberse vrouwen. Deze hoogpolige tapijten zijn gemaakt van organisch, dik schapenwol. Het voelt heerlijk aan bij de voeten en het heeft een luxe uitstraling. Door de oude weeftechnieken zijn de kleden helemaal uniek en de mooie geometrische print kan goed bij allerlei andere objecten en kleuren in huis. Heel gemakkelijk te combineren! 

Safiya 

Last but not least: dit prachtige blauwe vloerkleed. Deze tijdloze print en kleuren kunnen altijd en fleuren de ruimte helemaal op. Je kunt dit mooi combineren met een aantal planten ernaast! Laat het blauw vaker terugkomen in je interieur voor herkenbaarheid. Op die manier blend het mooi in huis. 

Welk vloerkleed is jouw favoriet? Ik vind ze allemaal zo mooi! Wil je meer lezen/inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op de site of op Instagram

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Lekker buiten zitten met vidaXL

Nu de zon zich steeds vaker laat zien, krijgen we steeds meer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *