De zoektocht naar het perfecte vintage item

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vintage: een trend die je altijd terug ziet komen. Je ziet het in kleding, schoenen, maar ook in interieurs. Ondanks dat het helemaal in is, is het toch best lastig om aan een goede kwaliteit en redelijke prijs vintage te komen. Vintage items zijn namelijk uniek en daarom moeilijk te vinden. In deze blog vertel ik je graag wat meer over het vinden van vintage voor een goede prijs en goede kwaliteit. Lees je met me mee? 

Jouw vintage marktplaats

Vintage vinden waar niet een te hoog prijskaartje aan zit, is lastig. Maar ik heb goed nieuws voor je. Ik heb de perfecte site voor je gevonden! De site heet Whoppah. Whoppah is een soort vintage marktplaats, waar je alles voor jouw interieur kan vinden. Whoppah gaat van meubels, tot kunst, tot decoratie. Dit online platform is zowel voor professionele verkopers als particulieren. Whoppah brengt hen allen samen. 

 

Whoppah 

Zoals ik al noemde is alles op het gebied van interieur te verkrijgen bij Whoppah. Zo heb je bijvoorbeeld ook prachtige vintage kasten bij Whoppah. Van archiefkasten, tot dressoirs, tot tv-meubelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi jaren 70 design meubel zoals hieronder? Bij Whoppah vind je het! 

De prijzen staan niet altijd vast. Het is net als op vele andere tweedehands verkoopplatforms. Soms vragen de verkopers of je wilt bieden. Dit hangt dus volledig af van de verkoper. Wanneer je als particulier of professioneel verkoper iets op Whoppah wil plaatsen, wordt jouw prijs wel eerst gecheckt. Je kunt niet iets voor een veel te hoge prijs verkopen dan dat het eigenlijk waard is. Met andere woorden, Whoppah is een eerlijk platform. 

Welk vintage item past bij mij? 

Vintage is er in vele soorten en maten. Maar welk vintage item past het beste bij jou in huis? Om hierachter te komen is het handig om eerst wat onderzoek te doen naar vintage. Een goede webpagina hiervoor is: https://frenque.nl/vintage-interieur/. Op deze pagina wordt duidelijk gemaakt van ieder jaartal wat toen de stijl was. Hieruit kun je opmerken wat jou het meeste aanspreekt. Vanuit hier kun je beginnen aan jouw zoektocht voor het perfect vintage item! 

Houd jij net zo van vintage als ik? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen op de Whoppah site. En wie weet vind jij jouw unieke vintage pareltje! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tuininspiratie 2022

Je tuin een nieuwe look geven kan een heel project zijn. Iedere...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *