Een stijlvolle eetkamer creëren met de producten van vidaXL

Inspiratie tijd: 3 minuten

De gezellige donkere winterdagen staan alweer bijna voor de deur. Dit betekent dat het de perfecte tijd is om jouw eetkamer om te toveren tot een gezellig ruimte om een perfect kerstdiner te organiseren. Tijdens mijn zoektocht naar inspiratie kwam ik heel veel leuke (kerst)spullen tegen. Ik laat het je graag zien!

Een perfecte kerst wordt niet alleen beïnvloed door de mooiste decoratie en meubels, maar het is toch wel een leuk extraatje. Toch is het nog best een dingetje. Je wilt er geen poppenkast van maken door het gebruik van te veel kerstaccessoires, maar je wilt wel het kerstgevoel krijgen. Toch is het zo dat niet alles te maken hoeft te hebben met kerst. Het hoeft dus niet alleen maar echte kerstversiering te zijn. Je kunt verschillende lichtjes gebruiken en andere winterse accessoires om toch een kerstgevoel te creëren.

Het decoreren van de tafel tijdens het kerstdiner

Je kunt je tafel erg leuk en gezellig maken met verschillende accessoires. Het aankleden van de tafel vind ik zelf erg belangrijk. Je hebt tenslotte maar een/twee keer per jaar een kerstdiner, dus dan moet het er niet uitzien als een gewoon diner. Hieronder laat ik jullie een aantal leuke decoraties zien voor op tafel:

#1

Leg een aantal decoratieve dennenappels verspreid over de tafel en je krijgt een gezellig effect, maar toch niet te druk. Bij de decoratieve dennenappels van vidaXL zitten er lichtjes in en dit zorgt voor een extra sfeervol effect.


Credits: Justasnap.info

#2

Neem een witte ronde kaars en wikkel hier een leuk touwtje omheen. Kies voor een bruin touwtje als je van rustige kleuren houdt en het geheel niet te druk wilt maken. Gebruik je alleen maar rustige tinten en wil je iets meer kleur en kerstgevoel inbrengen? Kies dan voor een rood touwtje. Hierdoor geef je iets meer kleur aan de tafel en ziet het er ook wat gezelliger uit. Het is ook een leuk idee om een stukje mos tussen het touw en de kaars te doen. Dit geeft een extra kerst effect.


Credits: Welke.nl

#3

Normaal gesproken gebruik je kerstlichtjes alleen voor in de kerstboom, maar het is ook erg leuk om ze op tafel te leggen voor decoratie. Kies dan wel voor een doorzichtig snoer in plaats van een groen snoer.


Credits: elleeten.nl

#4

Het eerste waar ik aan denk bij winter en Kerst is sneeuw. Helaas hebben wij in Nederland niet altijd sneeuw, maar je kunt met behulp van een beetje nep sneeuw al erg ver komen.

Strooi over de tafel in het midden een beetje nep sneeuw en je hebt het ultieme kerst/ wintergevoel.


Credits: Stijlvolstyling.nl

#5

Dit is niet iets wat je op tafel kunt zetten, maar het is wel super leuk voor in je eetkamer. Een kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken met de kerst. Wil je een keertje iets anders dan een standaard groene kerstboom? Kies dan voor deze witte kunstkerstboom. Het is dan het mooiste om te kiezen voor kerstballen met rustige tinten. De boom is al erg opvallend en als je dat kerstballen gebruikt met felle kleuren, wordt het al snel veels te druk.


Credits: telegraaf.nl

Hoe ga jij het dit jaar doen met de kerst? Laat het hieronder even weten in de reacties, ik ben benieuwd! Liefs, Tessa. 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met vidaXL. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mogelijkheden van graszoden

Je tuin zomerklaar maken is niet het leukste klusje, maar als dit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *