Banken in de Chesterfield stijl

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een keer iets anders dan een ‘standaard bank’? Ga dan voor een Chesterfield bank! De Chesterfield banken kun je combineren in verschillende soorten stijlen en kleuren. Ik vertel je meer hierover in deze blog!

Chesterfield

Vele van jullie zullen misschien denken dat Chesterfield een merknaam is, maar eigenlijk is het een meubelstijl! De klassieke Engelse stijl bestaat nu al ongeveer 200 jaar. De banken en stoelen zijn heel goed herkenbaar aan het ruitenpatroon en de knopen. Je ziet de Chesterfield steeds vaker terug in moderne interieurs. De bank geeft een leuke twist aan een strakke stijl.

Combineren

De Chesterfield banken zijn echt in zo veel verschillende stijlen, groottes en kleuren te verkrijgen! Ik kwam bij vidaXL een mooie bruine vintage Chesterfield bank tegen. Terwijl de bank een klassieke uitstraling geeft is het ook goed te combineren in een modern interieur. Het contrast tussen oud en nieuw maakt dat de bank een echte eyeyecatcher wordt in je woning. Met de juiste accessoires maak je het helemaal af!

credits: venturadesign 

credits: www.interieur-website.nl

 

Verschillende kleuren

Chesterfield banken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Een intense kleur met een sterk karakter is rood. Een mooie rode Chesterfield in je interieur zorgt voor een moderne look. Het is leuk om in je woonaccessoires het rode terug te laten komen. Zoals een rode vaas. Wil je de Chesterfield bank het middelpunt van je woning maken? Zorg dan voor rustige kleuren als woonaccessoires.

credits: www.serpentrouge.co

Naast rood kun je ook gaan voor een iets wat bijzondere kleur voor een bank. Namelijk goud! Een gouden Chesterfield bank of stoel kunnen een romantische sfeer geven in je interieur.

credits: vidaXL

Zo heb je echt zo veel andere leuke kleuren verkrijgbaar! Check de site van vidaXL voor meer kleuren en inspiratie!

Zie jij ook al helemaal een Chesterfield bank in je huis staan? Laat het mij weten!

Liefs Eva.


Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met VidaXL. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Terrasoverkappingen na de zomer? Doen!

Als de zomer eraan komt gaan we allemaal volop aan de slag...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *