Woontip: Brocante kroonluchters

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ga voor brocante kroonluchters! Verlichting is een belangrijk onderdeel voor je woning. Natuurlijk om alles te verlichten maar ook voor de sfeer in je interieur. En brocante kroonluchters kunnen voor een zekere sfeer zorgen. Ik vertel je meer hierover in deze blog!

Brocante kroonluchters

Een kroonluchter in je woning is een echte eyecatcher. Door de stijlvolle en sfeervolle verlichting krijg je al gauw een gezellige en romantische sfeer. Een brocante kroonluchter oogt niet alleen chique maar past ook goed in een landelijke stijl! De kleuren van brocante kroonluchters creëren een licht en ruim uitziende interieur. En dus een gezellige sfeer! Veel gebruikte kleuren voor brocante kroonluchters zijn; wittinten, grijstonen en pasteltinten.

Ik laat je een aantal brocante kroonluchters van Sfeerleven zien!

Ik vind deze witte brocante kroonluchter goed bij een landelijk interieur passen! De bloemachtige kandelaars creëren een natuurlijk effect en een gezellige sfeer. De juiste accessoires erbij maakt het helemaal af!

Deze brocante kroonluchter geeft een klassieke uitstraling. De kleur goud zorgt voor de elegantie, maar kan ook goed in een landelijke stijl passen!

Dit vind ik ook een hele mooie brocante kroonluchter! Het transparante en vele kristallen zorgen voor een mooi licht effect.

Waar moet je op letten?

Zorg ervoor dat de kroonluchter in je woonkamer past! In grote ruimtes met een hoog plafond hangen ze natuurlijk perfect. Heb je een minder grote ruimte, kies dan voor een iets kleinere kroonluchter. Ze kunnen dan een sfeervolle werking geven. Laat de kroonluchter ook niet te diep hangen. Je wilt natuurlijk niet elke keer wanneer je opstaat je hoofd stoten tegen de kroonluchter 😉

Check op de site van Sfeerleven voor meer inspiratie en meer kroonluchters!

Zie jij een brocante kroonluchter al helemaal in je woning hangen? Ik ben benieuwd!

Liefs, Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiratietips voor je studentenkamer

Regelmatig schrijven gastbloggers een artikel op Furnlovers. Hierin worden de meest inspirerende...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *