Weekly favourites: 5x onze favorieten

Inspiratie tijd: 2 minuten

Nieuwe week, nieuwe weekly favourites. Deze week 5x onze favoriete verlichting. Met verlichting kan je super leuk spelen om mooie en een sfeervolle kamer te krijgen. Vandaag laat ik je wat voorbeelden zien. 

#1 Kleine lampjes

Dit blijft toch altijd weer een leuke sfeer geven. Zelf heb ik ook zo’n snoer met lampjes. Ik vind het heel gezellig en een beetje als kerst voelen. Love it 🙂


Bron

#2 Hanglamp

Dit vind ik zo leuk! Zo’n lamp kan je ook makkelijk zelf maken. Koop een lampenkap (zorg ervoor dat die een mooie binnenkant heeft zoals op de foto) haal het stof er af….. TADA. Als je wilt kan je hem nog een mooi kleurtje geven, goud bijvoorbeeld.

WFF
Bron

#3 Vloerlamp

De fotoshootlamp al noem ik het zelf. De vloerlamp is zeker een trend geworden de afgelopen tijd. Deze lamp kan je heel makkelijk combineren. Naast de bank zoals hier. Of naast de keukentafel voor net een andere look in plaats van standaard hanglampen boven je tafel. Je kunt er echt alle kanten en stijlen mee op.

WWF
Bron

#4 Kinderlampen

Dit is té schattig. Deze lieve lampjes zijn er in meerdere maten en kleuren. Roze, lichtblauw en wit. Hoe leuk staat deze op de kinderkamer?!


Bron

#5 Een lichtbox

Een lichtbox kon ik natuurlijk niet overslaan. De lichtbox is een grote trend van nu. Het is super leuk om bijvoorbeeld een quote er op te zetten. Maar je kunt er oneindig met woorden en zinnen combineren. Er zijn ook lichtboxen met emoticons ook leuk!

WFWF
Bron

Ik ben benieuwd of jij ook een van deze items in je interieur hebt. Zo niet? Check de shopable hieronder en shop het alsnog. 

Fijne week 🙂

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: jouw balkon opvrolijken?

Met dit heerlijke weer is het nu dan echt tijd om je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *