Verlichting van Vita Copenhagen bij Sterk Online

Inspiratie tijd: 3 minuten

Sterk online, een online webshop met zoveel moois… Wij zijn fan! 😉 Met een groot aanbod aan interieur en accessoires zijn ze erg aantrekkelijk. In deze blog wil ik je meer vertellen over de lampen van Vita Copenhagen! Prachtige lampen met een unieke look. Nieuwsgierig? Ik vertel je meer!

Waar let je eigenlijk op bij het kopen van een hanglamp? Natuurlijk is het altijd handig om eerst te kijken naar de hoogte van je ruimte. Heb je veel of weinig ruimte? Hier kan je weer rekening mee houden bij het uitkiezen van een hanglamp. Bij het uitkiezen van een vloer- of bureaulamp is dit eigenlijk precies hetzelfde. Hierdoor zorg je voor een mooi geheel en weet je dat je de ruimte op een goede manier benut. Daarbij komt dus direct de volgende vraag: ga je voor een hanglamp of een staande lamp? Of beide? Ik ga de lampen uitlichten van de Vita Copenhagen collectie!

Vita Copenhagen hanglamp

Vita Copenhagen is een prachtig Scandinavisch lampenmerk en nu ook verkrijgbaar bij Sterk Online. Het merk is bekend door hun unieke designs. Dat zie je dan ook direct! Door een lamp uit de Vita Copenhagen collectie in jouw huis te hangen heb je een echt pronkstuk! De EOS hanglamp is tijdloos, past in nagenoeg elk interieur thuis en geeft daarnaast een warme sfeer als het aanstaat.

2010_Eos_medium_white_white_cord_sofa_environment (1)

Dit design is van Soren Ravn Christensen en is zo mooi! Wat een stukje hemel heeft hij ontworpen! We are sold!

Vita Copenhagen EOS staande lamp

Deze staande lamp is echt gaaf! Ik zou hem persoonlijk erg graag willen hebben. Naast dat de lamp bij meerdere stijlen past, geeft het ook een warm en zacht licht af. Een echte eye-catcher. De lamp is gemakkelijk te matchen met de rest van je interieur doordat het een basic kleur heeft: wit!

2010_Eos_white_tripod_floor_white_environment (1)

2010_Eos_medium_white_white_ripod_floor_enviroment (1)

Vita Copenhagen bureaulamp

Als laatste licht ik graag de Vita Copenhagen bureaulamp uit. Met deze lamp wordt het leuk om thuis te werken! 😉 Daarnaast is het ook erg leuk om de hele set lampen van Vita Copenhagen thuis te hebben! Zo zorg je voor een mooi en warm geheel.

02012_VITA_Eos_mini_bedroom_environment_300dpi_RGB (1)

VITA_Eos_x-large_c9ce96bf-714e-48cc-acda-16b1de916c30

De handige Vita-app

Vind je het lastig om goed in te schatten welke lamp bij jouw thuis past? Vita heeft nu een handige app! Je kunt met de app van VITA met je smartphone alvast kijken hoe de lamp staat in je kamer! Dit is echt next level technology en is super handig! Geen gedoe meer met bestellen en terugsturen. Gewoon zelf kijken welke lamp het beste past!

1242x2208ss-80-1

Ik ben helemaal verliefd op de nieuwe Vita Copenhagen EOS hanglamp! Hebben jullie nog iets gezien wat je echt mooi vind? Ik ben benieuwd! xoxo Sara

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sterk Online. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het krijgen van jouw absolute droombadkamer!

Ben je van plan om je badkamer te veranderen? Loop je al...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *