Van vogel tot lamp

Inspiratie tijd: 2 minuten

Strak, modern en uniek. Dat is wat de lampen van Vibia uitstralen. Dit Spaanse designmerk denkt niet alleen maar aan de functie van licht, maar ze kijken ook naar originaliteit, materialiteit, compositie, ruimtegebruik en ga zo maar door. Vibia creëert een gevoel wanneer de schakel omgezet wordt. Ben je benieuwd naar de creaties van Vibia? Lees dan gerust met me mee! 

 

Designers

Wist je dat de lampen van Vibia zijn ontworpen door vier verschillende designers? Zo zie je namelijk dat elke designer een eigen visie heeft en dit samenkomt. Het strakke, maar moderne staalwerk zie je overal terug. Dit zorgt voor een eenheid, maar toch met mooie elementen van elke designer. 

De Flamingo hanglamp

Antoni Arola heeft de Vibia Flamingo hanglamp volledig tot zijn recht gebracht. De naam is dan ook te danken aan Arola’s inspiratiebron. Het gevoel van gewichtloosheid zie je dan ook erg goed terug in het unieke design. De vorm van de flamingo is duidelijk te zien. De thermoplastische, doorschijnende diffuser is gemaakt van wit methacrylaat en wordt verlicht door de LED lichtbron die er als een spotlight op schijnt. Hierdoor ontstaat een sfeervol licht dat zich charmant door de ruimte verspreidt.

 

De armatuur van de lamp is in verschillende kleuren te verkrijgen. Deze kleuren zijn: grafiet, wit, koper en goud. Ook zit er een dim mogelijkheid aan de lamp. Hoe gaaf hangt deze lamp boven de salontafel! 

Verschillende mogelijkheden

Zoals je ziet heeft Vibia verschillende soorten lampen. Zo heb je wandlampen, vloerlampen en hanglampen. Maar Vibia is niet het enige designmerk op misterdesign.nl. Er zijn namelijk nog veel meer design lampen. Zo heb je wel zo’n zestig andere merken waar je uit kunt kiezen. Van industriële tot scandinavische lampen, het zit er allemaal tussen! Het fijne is dat elke lamp wel in een ruimte past en dat je het met elke stijl kunt combineren. Op die manier zorg je ervoor dat je een uniek product in huis haalt dat mooi staat in de woonkamer, slaapkamer hal, keuken en meer!

 

Ben jij dus opzoek naar een nieuwe, bijzondere lamp? Vergeet dan zeker geen kijkje te nemen op de Misterdesign site! Laat je verrassen door de excentrieke designs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een opgeruimde werkplek met Inofec

Je baan maakt een groot deel uit van je leven. Daarbij is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *